0

«کیک ریواس» کیک بهاری که نباید از دستش بدهید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«کیک ریواس» کیک بهاری که نباید از دستش بدهید

شیرینی ها/ «کیک ریواس»، کیک بهاری که نباید از دستش بدهید

 

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 لیوان
شکر یک سوم لیوان
وانیل قدری
ریواس خرد شده یک سوم لیوان


چه جوری درست میشه:
یکی از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه خودرو که در فصل بهار به بازار می آید و با مزه ترشی که دارد کمتر کسی است که آنرا دوست نداشته باشد.


برای این دسر اگر ریواس به رنگ صورتی و ساقه ضخیم باشد خیلی زیباتر و بهتر می شود. ریواسی را که در این دسر می بینید ساقهای نازک و سبز رنگ دارد .


1 _ ریواس را پوست گرفته و شسته و خوب خشک کنید و به قطعات ریز خرد کنید .


2 _ فر را روشن کرده وبعد از 4 دقیقه فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .


3 _ زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید( توجه داشته باشید اگر از زرده در سفیده تخم مرغ باقی بماند سفیده پف لازم را نکرده و دسر ترد نخواهد شد تخم مرغها را ابتدا با دقت ودانه دانه در ظرفی جداگانه شکسته وبعد زده و سفیده را جدا کنید ) .


4 _ زرده را با وانیل و شکر با همزن برقی تا جایی بزنید که رنگ سفید پیدا کرده و سفت و کشدار شود .


5 _ همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و شبیه پنبه شود و از همزن نریزد .


6_ زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام طوری که پف آن نخوابد با سفیده مخلوط کنید .


7 _آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط کنید .


8_ در قالب بریزید و روی آنرا با ریواس بپوشانید .


9 _ قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت یک ساعت در فر بگذارید .


بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است بعد از پخت به قطر تقریباًسه سانتیمتر میشود به شکل لوزی یا چهار گوش برش داده و در ظرف بچینید و همرا ه چای نوش جان کنید .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 11 اردیبهشت 1395  1:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها