0

ارتباط بین دختر و پسر

496769
496769
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1014

ارتباط بین دختر و پسر

ارتباط بین دختر و پسر

سؤال:

به نظر من شما به ارتباط بین دختر و پسر خیلی بسته نگاه می کنید. ارتباطات آنقدر هم که شما می گویید خطرناک نیست. در غرب این ارتباطات وجود دارد ولی آنها زندگی شان را هم می کنند. مگر چه اتفاقی در زندگی آنها افتاده که می خواهد در زندگی ما هم بیفتد؟

پاسخ:

منظور از خطر چیست؟ اینکه پسر یا دختری تنوع طلب شود خطر نیست؟ اینکه میل به ازدواج و گرفتن مسئولیت یک زندگی کم می شود خطر نیست ؟ بی اعتمادی که ایجاد می شود خطر نیست؟ آنها بعد از مدتی به این نتیجه می رسند که ازدواج ضرورتی ندارد همان طور که به این نتیجه رسیده اند که ارتباط بین دختر و پسر اشکالی ندارد.

در غرب ازدواجی بنام ازدواج سفید داریم که دو نفر بدون اینکه نسبت به یکدیگر مسئولیتی داشته باشند با هم زندگی می کنند و با هم مشارکت اقتصادی دارند که ما به آن هم خانگی می گوییم نه زندگی.

پژوهش هایی که در کشور ما انجام شده با پژوهش هایی که درغرب انجام شده تفاوت چندانی ندارد. پژوهش سال 87، نشان می دهد که درارتباط دوستی بین پسر ودختر فقط 25 درصد پسرها به دنبال ازدواج هستند و بقیه به دنبال ازدواج نیستند.

در غرب هم چنین پژوهشی انجام گرفته است و 75 درصد دختر ها گفته اند که ما به دنبال برآورده شدن نیازهای روحی هستیم و 75 درصد پسرها گفته اندکه فقط به دنبال ارضای نیاز جنسی شان هستند.

دختر و پسری که قبل از ازدواج به چند نفر دل می بندند و دل می کنند، دچار آسیب های جدی می شوند. به نظر ما اینها خطر است. اصلی ترین چیزی که تهدید می شود خانواده است.

اینکه می گویند: دارند در غرب زندگی شان را می کنند، درست نیست. اوضاع آنها هم خیلی خوب نیست و مشکلاتی دارند. آمار سازمان بین الملل در سال 2012، نشان می دهد که در کشور فرانسه به ازای هر صد ازدواج، 2/55 طلاق ثبت می شود، در کشور ما به ازای هر صد ازدواج بیست طلاق است، ولی آنها به ازای صد ازدواج 55 طلاق است.

در آلمان به ازای هر صد ازدواج، 6/40 طلاق ثبت می شود. در فنلاند به ازای هر صد ازدواج، 2/45 طلاق ثبت می شود.در استرالیا به ازای هر صد ازدواج2/40 طلاق ثبت می شود،در روسیه از هر صد ازدواج، 9/50 طلاق ثبت می شود.

در کشورهایی که هم باشی در آنها قانونی است، طلاق آنها را به حساب نمی آورند. یعنی کسانی که شریک زندگی دارند وقتی از هم جدا می شوند بعنوان آمار طلاق ثبت نمی شود. آمار طلاق در این کشورها فقط طلاق هایی است که ثبت شده است.

یکی از اصلی ترین دغدغه های اندیشمندان غربی، خانواده است و آنها معتقد هستند که خانواده درغرب ازاستحکام قابل قبولی برخوردار نیست و از مرز هشدار و بحران هم رد شده است. پس آنها زندگی خودشان را به خوبی نمی کنند. از طرفی یکی از دلایل انگیزه ی کم غربی ها برای ازدواج و رفتن به سمت هم باشی ها، ارتباط دختر و پسر در محیط جامعه است.(به گفته ی خود آنها)

بعضی ها مسائل را خیلی راحت حل می کنند و می گویند که ارتباط بین دختر و پسر آزادباشد و هیچ مشکلی پیش نمی آید درحالیکه این طور نیست. بعضی ها می گویند که چون فرهنگ ما مسئله ی ارتباط بین دختر وپسر را قبول نمی کند، آن را بد می دانیم. ولی واقعا این طور نیست. در جوامعی که سکولار فکر می کنند و زندگی می کنند و دین ندارند، به این نتیجه رسیده اند که ارتباط بین دختر و پسر خانواده را به خطر می اندازد.

پیامک

من با فرمایشات کارشناس برنامه موافق هستم مخصوصا آن قسمتی که گفتند: پسرها حاضر نیستند با دختری که قبلا با پسرها ارتباط داشته ازدواج کنند. همچنین عادت به تنوع طلبی در مجردی، فرد را بعد از ازدواج دچار مشکل می کند واعتماد طرفین را از هم سلب می کند و ...

پیامک

دختری 22 ساله هستم با پسرهای مختلف ارتباط داشته ام و تنوع طلب شده ام. اصلا نمی توانم با یک پسر بمانم و زود خسته می شوم. بخاطر همین از ازدواج بدم می آید. بارها تصمیم گرفته ام که یک زندگی بدون پسر را ادامه بدهم اما نشده است، حالا چطور می توانم فکرم را برای ازدواج درست کنم؟

پیامک

من بعد از سی و سه سال زن گرفته ام و رابطه های عاشقانه ای در گذشته داشته ام. الان به زن خودم شک می کنم با اینکه زن خوبی است، اذیت می شوم چکار باید بکنم؟

پیامک

خواهرم با پسری دوست شد و با هم ازدواج کردند. یک پسر پنج ساله هم داشت ولی از روی بی اعتمادی ازهم جدا شدند. آیا دوستی پسر و دختر این خطرات را ندارد؟

پیامک

همسر من قبل از ازدواج چند تا دوست دختر داشت و مدام مرا با آنها مقایسه می کرد. من مجبور شدم با وجود داشتن فرزند، از همسرم جدا شوم.

پاسخ

در فضای دوستی خیلی از صفات بد بروز پیدا نمی کند. مثلا دو نفر عاشق هم شده اند و دختر بداخلاق است و پسر خسیس ، ولی هیچ کدام این صفات را بروز نمی دهند ، حتی به صورت ناخودآگاه. بعد این دو نفر باهم ازدواج نمی کنند و با فرد دیگری ازدواج می کنند.

در فضای ازدواج چون از عشق های داغ آنچنانی خبری نیست، صفات بروز می کند.

دخترخانم که در فضای ازدواج با همسرش ارتباط منطقی دارد، این صفات همسرش را با صفات آن پسری که در فضای عاشقانه از خودش بروز داده مقایسه می کند.

هرچه به دختر بگویید که آن پسر در فضای عاشقانه صفات خوب از خودش بروز می داده و الا پدر و مادر از او ناراضی بودند، قبول نمی کند.

پی نوشت :

سايت شبكه 3، برنامه گلبرگ 28/12/1393

پنج شنبه 9 اردیبهشت 1395  10:38 AM
تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها