برای 4 نفر چی لازم دارم:
مغز (گوسفندی یا گوساله) 2عدد
پیاز 1عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
قارچ 150گرم
کره 25گرم
سبزیجات (اختیاری) 1عدد کنسرو مخلوط
طرز تهیه :
ابتدا مغز را نیم ساعت در یک ظرف آب سرد بگذارید، سپس از آب در آورده و رگ و ریشه های آن را بگیرید. آن را بشویید، سپس آن را در ظرف مسطحی قرار داده و با چاقو شکاف های عمیقی در آن ایجاد کنید. پیاز را حلقه حلقه کرده و داخل شکافها بگذارید. نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید. قارچها را خرد کرده به آن اضافه کنید. ظرف را با درپوش به مدت 5ـ4 دقیقه با قدرت حداکثر 100 درصد در دستگاه مایکروویو یا داخل فر داغ شده به مدت حدودا یک ربع قرار دهید .اگر مغز را داخل مایکروویو قرار دادید بعد از مدت ذکر شده مغز را پشت و رو کنید و کره را روی سطح مغز بمالید. پیازها را برداشته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه بلند فلزی قرار دهید و دستگاه را به مدت 8ـ6 دقیقه با کلید ترکیبی گریل و مایکرو 20 درصد روشن کنید ولی اگر مغز را داخل فر قرار دادید آن را خارج کرده و کره را به آن اضافه کنید و به مدت 15دقیقه دیگر در فر قرار دهید. می توانید در موقع سرو غذا دور آن را با کنسرو سبزیجات مخلوط پر کنید.
نکات:
1) اگر خواستید سطح مغز برشته تر شود آن را به مدت 5ـ3 دقیقه فقط با کلید گریل در دستگاه بگذارید.
2) در مرحله اول حتماً در ظرف را بگذارید چون مغز در زمان پخت می پاشد و دستگاه را کثیف می کند.
3) میتوانید این غذا را روی گاز هم تهیه کنید ولی باید مقدار کره را بیشتر کنید و آن را خوب سرخ کنید.
4) اگر دوست دارید میتوانید مغز را خرد کنید و بعد طبخ کنید.
5) اضافه کردن پیاز داغ و زعفران این خوراک را لذیذ تر میکند.
6) بهتر است این خوراک لذیذ را با آبلیمو و نان ساندویچی سرو کنید.