به گزارش دفاع پرس از بوشهر، هیات رئیسه و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان و رییس بسیج اصناف و بنیاد شهید شهرستان دشتستان با خانواده اولین شهید مدافع حرم استان بوشهر شهید محمد احمدی جوان دیدار کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان با اشاره به مقام شامخ شهداء، پیروی از راه شهیدان را موجب رستگاری و عاقبت بخیری دانست و گفت: سخن راندن در باب شهیدان و شهادت بسیار مشکل است چرا که مقام والای این عزیزان توان را از زبان می گیرد و انسان را لاجرم به ستایش وجودشان وا می دارد.
![شهید مدافع حرمی که همه اموالش را وقف کرد شهید مدافع حرمی که همه اموالش را وقف کرد](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==)
دکتر داوود یحیایی ضمن حمایت از حرکت های ارزشی و دیدار با خانواده های محترم شهدا، شهدای مدافع حرم را متفاوت با سایر شهداء دانست و گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری شهداء مدافع حرم دو نوع پاداش را می برند یکی اجر شهادت و دیگری شهادت در غربت، بنابراین مقام این شهداء باید پاس داشته شده و یاد و خاطره ایشان را زنده نگه داریم تا روشنگر راه پرپیچ و خم دنیای امروز باشد.
وی با توجه به رویکرد فرهنگی دانشگاه در سال جدید اضافه کرد: این بزرگداشت ها و پاسداشت ها یکی از بهترین برنامه های فرهنگی است که باعث آشنایی جوانان با سیر و سلوک شهداء و زندگی آنها قبل از شهادت شده و این زیباترین الگویی است که یک جوان ایرانی می تواند برای ساختن زندگی خود از آن بهره ببرد و خود را در مقابل تهاجم های فرهنگی بیگانه بیمه کند.
سیدایوب موسوی رییس بسیج اصناف شهرستان دشتستان نیز گفت: مسیری که شهیدان انتخاب کرده اند باید پاس داشته شود و توسط جوانان ادامه یابد زیرا این راه است که ما را به خوشبختی و سعادت می رساند و از غرق شدن در دنیای فانی و زودگذر برحذر می دارد، بنابراین جوانان عزیز و بالاخص دانشجویان با شرکت در این محافل و آشنایی با شهداء و مطالعه وصیت نامه آنان پا در رکابشان گذاشته و سربازهای اسلام در جنگ نرم امروز در مقابل دشمن باشند.
![شهید مدافع حرمی که همه اموالش را وقف کرد شهید مدافع حرمی که همه اموالش را وقف کرد](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==)
پدر شهید محمد احمدی جوان نیز با بیان خاطراتی از شهید محفل را نورانی و بیان کرد: شهید آمر به معروف و ناهی از منکر بود و در هر شرایطی این کار را انجام می داد و به آن بسیار معتقد بود و این از آموزش های قرآنی و مذهبی بود که از کودکی در مجالس و مساجد فرا گرفته و به آن عمل می کرد.
پدر شهید ادامه داد: ایشان مدرس احکام بود و در مسجد کلاس های آموزشی برگزار میکرد و برنامهریز مراسمات مذهبی در مسجد بود لذا از این شرایط استفاده کرده و با یاری دوستان به کمک مستمندان برای ساخت خانه و دیگر مسائل می شتافت به طوری که بعد از شهادت ایشان، همه اموال طبق وصیت شهید در راه خدا وقف شد.