0

معنی توکل به خدا در ازدواج چیست؟

8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

✅توکل یعنی در هر کاری از عقل و منطقی  که خدا به ما عطا کرده است استفاده کنیم، شاخص ها و معیارهایی را که خداوند فرموده و معیارهایی که برای خودمان مهم است در نظر بگیریم، اما بدانیم این ها برای تضمین موققیت در کار ما کافی نیست و همه امور به عقل ما بر نمیگردد. توان عقلی انسان محدود است و در ضمن واقعیت های بیرونی و پیچیدگی های آن به مراتب وسیع تر از توانایی های عقلی و ذهنی ماست. اینکه کسی بگوید با عقل و منطق به طور کامل طرف مقابل را شناختم شاید امکانپذیر نباشد و اتفاق نیفتد. وقتی بررسی عقلی را در حد تواناییمان انجام دادیم، باید به خدا توکل کنیم و کار را به او بسپاریم.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  6:43 PM
تشکرات از این پست
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1

پاسخ به:معنی توکل به خدا در ازدواج چیست؟

توکل کردن یعنی آن وقتی که همه تلاشمان را به کار می بندیم، از خدا بخواهیم نواقص عقلی و ذهنی ما را جبران کند و چیزهایی را که نفهمیدیم به ما بفهماند. این دعا مستجاب است؛ زیرا قدم اول که وظیفه فرد بوده برداشته شده و حرکتی صورت پذیرفته است، خدا هم به آن برکت می دهد.

🔷مثلا یک خواستگار ممکن است یک خصوصیت منفی داشته باشد که به صورت عادی برای دختر و خانواده او قابل تشخیص نیست. وقتی از خدا کمک می خواهیم و به او توکل می کنیم، ممکن است درباره خواستگار ابهامی سوالی پیش آید که وقتی آن را پیگیری می کنند متوجه می شوند، خواستگار آن ویژگی منفی را داشته و این ویژگی منفی با تلاش ها و روش های عادی قابل تشخیص نبوده است.

🔶در ازدواج نیت باید انجام دستور خدا باشد. انسان عاقل کسی است که برای اجرای دستور خداوند ازدواج کند، وقتی تمام لوازم عقلی به کار گرفته شود و نیت هم خالص باشد، خدا هم کمک میکند که این ازدواج موفق باشد و یا اگر نمی تواند به سرانجام خوبی برسد، از وقوع آن جلوگیری خواهد کرد.

🔷توکل در همه کارها از جمله ازدواج یعنی این که آگاه باشیم امور دنیا به گونه ای هستند که تحت نظارت و در حوزه اختیار خداوند قرار دارند. با توکل سعی می کنیم بهترین حالتی که ممکن است از خدا طلب کنیم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  6:44 PM
تشکرات از این پست
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1

پاسخ به:معنی توکل به خدا در ازدواج چیست؟

این نکته بر تمام نکته ها حکومت می کند. به نظر می رسد اگر انسان نخواهد در هیچ کدام از مسائل زندگی، به اهل بیت علیهم السلام توسلی داشته باشد، در ازدواج باید متوسل شود؛ زیرا هر چقدر هم که نکات گفته شده در این نوشتار را به دقت مراعات کنید، باز هم احتمال اشتباه وجود دارد؛ پس باید تکیه گاه مطمئنی پیدا کرد. آن تکیه گاه مطمئن، چیزی جز آستان مقدس اهل بیتعلیهم السلام نیست.

🔴از ابتدا تا انتهای مسئله ازدواج، توسل را فراموش نکنید. وقتی خواستید جواب مثبت هم بدهید، به در خانه اهل بیت علیهم السلام بروید و بگویید:

✋"من وظیفه ام را انجام داده ام، احساسی و عاشقانه تصمیم نگرفته ام؛ معیارهایم را فراموش نکرده ام؛ تحقیق کرده ام، پیش مشاور رفته ام و حالا به این نتیجه رسیده ام که این شخص به دردم می خورد. این، نتیجه ای است که من به آن رسیده ام؛ اما شما که مظهر علم خدا هستید و صلاح و فساد کارم را بهتر از من می دانید، اگر واقعاً این مورد به صلاح من نیست و ما نمی توانیم زندگی موفقی داشته باشیم، خودتان قبل از ازدواج به هر بهانه ای که شده، آن را منتفی کنید. اگر هم به هر دلیلی در زندگی دچار مشکل شدم، مشکلات زندگی را مایۀ رشد من قرار دهید".

🔴جدایی از اهل بیت علیهم السلام و اعتماد بر یافته های خویش در مسئله ازدواج، چیزی نیست که بگویم امتحانش مجانی است. این امتحان، گاهی آن قدر گران تمام می شود که باید گفت، قیمت آن، یک زندگی است.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  6:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها