0

فریتر سیب زمینی و اسفناج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

فریتر سیب زمینی و اسفناج

وب‌سایت آکاایران:  فریتر در زبان انگلیسی کلوچه غذایی است. شاید بتوان آن را کلوچه، کوکو یا کتلت یا هرچی که دوست دارید بنامید ولی مهم آن است که این غذا را می‌توانید شب‌ها با سبزی‌ها و ظهرها با مقادیر زیادی برنج زعفرانی نوش‌جان کنید، فقط خوردن لیمو ترش را فراموش نکنید!


مواد لازم:

 

  • سیب زمینی پوست گرفته و 2 سانتی خرد شده :  2 عدد متوسط
  • نمک: به میزان لازم
  • نان خرد شده : یک چهارم فنجان
  • پودر سیر : 2 ق چ
  • فلفل : 1 ق چ
  • نمک : 1 ق چ
  • تخم مرغ هم زده بزرگ : 2 عدد
  • روغن زیتون : 1 ق غ
  • اسفناج : 300 گرم

    

فریتر سیب زمینی و اسفناج
 

طرز تهیه :

1- سیب زمینی ها را در قابلمه ای  متوسط ریخته رویش را با آب سرد و نمک پر کنید و روی حرارت به جوش آورده شعله را کم کنید 15 – 20 دقیقه سیب زمینی ها را بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکشی کرده دوباره به قابلمه برگردانده 1 – 2 دقیقه هم بزنید تا خشک شده و سپس پوره کنید .

3-خرده نان ؛ پودر سیر ؛ فلفل و نمک را مخلوط  کنید . تخم مرغ ها را به همراه 1 ق غ روغن زیتون هم بزنید یکدست که شد اسفناج خرد شده و پوره سیب زمینی را اضافه کرده مخلوط نمایید .

3- 2 ق غ روغن زیتون در تابه ای ریخته روی حرارت متوسط بگذارید داغ شود . 1 قاشق سرپر کره به تابه اضافه کنید . به میزان دلخواه از مخلوط سیب زمینی با قاشق در تابه گذاشته با کاردک رویش را صاف کنید و یک طرفشان که طلایی شد برگردانده طرف دیگر را هم 2 – 3 دقیقه برشته کنید . موقع سرخ کردن اگر نیاز بود مقدار بیشتری روغن زیتون به تابه اضافه کنید و فریتر ها را بعد از پخت روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان کشیده شود و داغ سرو کنید .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  11:38 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها