مواد لازم :
شیر –یک پیمانه
روغن حیوانی- یک سوم پیمانه
رازیانه -2 قاشق غذا خوری
شکر – نصف پیمانه
آرد -۵/۳ تا ۴ پیمانه ( آرد مخصوص نان سنگک)
بکینگ پودر- یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده- یک قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
بژی یکی از نان شیرینی های محلی کرمانشاه است؛ معمولاً بژی را در روغن حیوانی سرخ و نانی مناسب صبحانه تهیه می کنند .رازیانه را خرد کنید ولی پودر نشود. شیر و شکر و زعفران دم کرده و رازیانه و روغن را با هم مخلوط کنید. بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید .آرد را در شیر بریزید و آن را ورز دهید.خمیر را در پلاستیک بگذارید تا ور بیاید بعد از چند ساعت از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و با وردنه پهن کنید وآن را لوله کرده در روغن سرخ کنید .