وبسایت آوای سلامتی: این طرز تهیه گوشت گوساله و نخود فرنگی نمونه کاملی از تفت سریع غذا به سبک شرقی است که تهیه غذایی ترد , خوشمزه و خوشرنگ را آموزش می دهد .
مواد لازم :
-
گوشت مغز ران گوساله برش استیکی : 450 گرم
-
روغن آفتاب گردان : 2 قاشق غذاخوری
-
پیاز : 1 عدد
-
سیر : 2 حبه
-
نخود تازه یا منجمد : 150 گرم
-
سس لوبیا سیاه : 160 گرم
-
برگ کلم چینی رشته ای خرد شده : 150 گرم
طرز تهیه :
1. با یک کارد تیز , چربی اضافی گوشت را بگیرید , آن را به رشته های باریک خرد نمایید .
2. روغن آفتاب گردان را در یک وک بزرگ از قبل گرم شده , داغ نمایید .
3. گوشت را داخل روغن ریخته و 2 دقیقه به سبک شرقی تفت دهید .
4. به کمک یک چاقوی تیز , پیاز را پوست نموده و حلقه نمایید . سیر را در هاون بکوبید .
5. پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید .
6. سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید .
7. مواد درون وک را به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملا نرم شوند .
8. گوشت گوساله و نخود فرنگی آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود . این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملا در هم پیچیده است .