وب سایت سوران: کاناپ به معنای ساندویچ رو باز میباشد، یعنی روی آن را با چیزی نمی پوشانیم و محتویات داخل ساندویچ را می بینیم. در این مطلب طرز تهیه کاناپ گردو را به شما آموزش می دهیم. با این کاناپ می توانید به عصرانه هایتان کمی تنوع ببخشید.
مواد اولیه :
-
بیسکوئیت ترد یا نان تست 10 عدد
-
گوجه گیلاسی و زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت سینه مرغ را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب میپزیم، وقتی پخت با چاقو کاملا ریز میکنیم. گردو را در کمی آب خیس کرده، به صورت ریز خرد میکنیم و به سینه مرغ میافزاییم. پیازچه را خرد کرده با سس مایونز، ماست موسیر، نمک و فلفل مخلوط کرده و به گوشت مرغ میافزاییم.
2. اطراف نان تست را برش زده یا بیسکویت ترد را روی سینی میچینیم. مقداری سس مایونز روی نان یا بیسکویت مالیده و از مخلوطی که درست کردهایم، روی نان میگذاریم و روی آن را با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین میکنیم.