0

افسران جنگ نرم؟!

rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1848

افسران جنگ نرم؟!

افسران جنگ نرم؟!

سلام
نمی دانم بعد از چند مدت دوباره #کلیک بر زبانه ی "لینک"کرده ،خواسته ام حرف هایی بزنم!
قبل از ورودم به این وادی و این #افسران و این سایت..تصورات دیگری داشتم..هرروز بازدیدکننده ای بودم که صفحه اول و برگزیدگان را میخواند و اخبار و تحلیل هارا میدید..مدتی بعد به اصرار دوستی عضو شدم..اما اما اما...!
تصورم یک باره فروریخت!
فکر میکردم فضاییست برای تعامل،برای بحث با هم برای کار فرهنگی کردن..تصورم این بود اینجا اندیشکده هایی وجود داشته باشد،بنشینیم و بحث کنیم که چه کنیم درخصوص تفکر "سودگرایی"موجوددر جامعه..گعده هایی مجازی برای بحث و تحلیل سخنان فلانی..اما چه دیدم؟
کپی پیست هایی از سایت های مختلف ،که فلانی فلان را گفت و بهمانی بهمان را...!
همه شخص را دیدند!نه تفکرش را..!
اینجا نقل قول ها مطرح می شد،نه افکار..نه کارخانه ساخت افراد..
چالش پس زمینه گوشی چندان مطرح شد که لینک های دیگر جایی نداشت!همه با شوق و ذوق عکس پس زمینه خود را عکسی از آقا نهادند و به به و چه چه عجب عکس زیبایی!
آن وقت چالش کتاب خوانی له شد!
افسران عزیز!آقا فرمودند کتاب بخوانید با عکس مرا بگذارید صفحه گوشی موبایلتان؟!
ملاک ولایتمداری عکس صفحه گوشی شماست؟!
عجیب مرا یاد پیشانی پینه بسته ی خوارج می اندازد...!
طرف عکس میفرستد:مگر #رهبر زیباتر از این هم داریم!؟و چند ده لایک میخورد!سوالی دارم!یعنی اگر زیبا نبوددیگر دوستش نداشتی؟!؟!؟!
آنوقت لینک تحلیل شرایط #پاریس را میگذاری،کسی حوصله خواندن ندارد!فقط عکس..گویی #اینستاافسران است اینجا..
روزی تحلیلی نوشتم و اولش دومتر قسم و آیه که همه اش را بخوان.بعد لایک کن..دوثانیه بعد انتشار #لایک شد!!
در این نزدیک 9 ماه عضویت من در افسران،بی تردید،مفید ترین اوقاتی که گذرانده ام بحث با لیبرالی بود که انگار از همه افسرتر بود!کاش فقط تفکرش انقلابی بود!!(به نفوذی بودن و نبودن کاری ندارم)
فهمیدم اینجا مردم #احساسی درمورد نظام نظر میدهند!
#احساسی درمورد رهبر فکر میکنند..#احساسی درمورد دولت تصمیم میگیرند..با دیدن یک عکس و دو مطلب #قضاوت میکنند..و هر کی هم خود را #دانای_کل میداند!
کاش اندکی فکر کنیم!
#التماس_تفکر

منبع : افسران جوان جنگ نرم

.... ..

جمعه 3 اردیبهشت 1395  5:10 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها