وبسایت آوای سلامتی: میگوی تفت داده شده یک غذای فوری و خوشمزه که در آن میگو و خیار را همراه ساقه لیمو , فلفل و زنجبیل خیلی سریع تفت می دهند.
مواد لازم :
-
خیار : نصف
-
روغن آفتاب گردان : 2 قاشق غذاخوری
-
پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات 4 سانتی متری خرد شده : 6 عدد
-
ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : 1 عدد
-
سیر خرد شده : 1 حبه
-
فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : 1 قاشق چای خوری
-
قارچ صدفی : 125 گرم
-
ریشه زنجبیل خرد شده : 1 قاشق چای خوری
-
میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : 350 گرم
-
آرد ذرت : 2 قاشق چای خوری
-
آب : 2 قاشق غذاخوری
-
1سویا سس غلیظ : 1 قاشق غذاخوری
-
سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
-
برنج پخته جهت سرو : مقداری
طرز تهیه :
1. خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود 5 میلی متر در 4 سانتی متر ببرید .
2. روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .
3. پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید .
4. میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .
5. آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .
6. مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .
توصیه سر آشپز:
قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .