0

سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا- برنج آفریقایی کنار ظرف غذای ایرانی!

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا- برنج آفریقایی کنار ظرف غذای ایرانی!

سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا

 

 
این غذا بیش از آنکه یک سالاد کوسکوس مراکشی باشد، ترکیبی از آن مواد با لیمو، گردو و کمی قره قاط خشک شده است که با همه چیز جور در می آید. این غذا چاشنی بسیار مناسبی برای کنار غذا چه در پیک نیک یا باربکیو یا ظرف غذای ناهار خواهد بود.
 


مواد لازم:

  •   کدو حلوایی 1/2 عدد  
  •    قره قاط خشک 50 گرم 
  •   کدوخورشتی 2 عدد
  •   فلفل دلمه ای زرد و قرمز 2 عدد
  •   روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  •    مغز گردو 80 گرم 
  •   برنج آفریقایی (کوسکوس) 300 گرم 
  •    پیاز 1 عدد
  •   لیموی ارگانیک 1 عدد 
  •   آب پخت مرغ یا سبزیجات (براث) 450 میلی لیتر
  •  جعفری تازه 1 دسته 
  •   پنیر فتا 100 گرم  
  •   نمک و فلفل سیاه تازه

مواد لازم برای تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا

 

این غذا بیش از آنکه یک سالاد کوسکوس مراکشی باشد، ترکیبی از آن مواد با لیمو، گردو و کمی قره قاط خشک شده است که با همه چیز جور در می آید. این غذا چاشنی بسیار مناسبی برای کنار غذا چه در پیک نیک یا باربکیو یا ظرف غذای ناهار خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا
 
طرز تهیه:

1-  فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. دانه های کدو را با قاشق درآورده و دور بریزید. با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به قطعات مکعبی متوسط خرد کنید. نیازی به کندن پوست آن نیست مگر آنکه خودتان تمایل داشته باشید زیرا در آن حالت بسیار نرم تر می شود.

مواد لازم برای تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا

 2- پیاز را پوست کنده و به شکل قاچ های بزرگ خرد کنید. کدو خورشتی را درشت حلقه کنید. فلفل دلمه ای را نصف کرده و دانه های آن را در بیاورید. سپس به قطعات درشت خردکنید. تمام این سبزیجات را در یک ظرف بزرگ فر قرار داده و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

3- سبزیجات را 20 دقیقه بریان کنید و سپس کمی آن ها را حرکت داده و گردو را اضافه کنید. آن را به فر برگردانید و 20 دقیقه ی دیگر بپزید.

مواد لازم برای تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا

4-در زمانی که سبزیجات در حال پخت است، برنج آفریقایی را آماده کنید. آن را درکاسه ی بزرگی بریزید و با کران بری مخلوط کنید. پوست لیمو را ریز رنده کنید. براث بسیار داغ را روی آنها بریزید. سر کاسه را با یک کیسه فریزر یا یک بشقاب بزرگ بپوشانید تا بخار آن خارج نشود. اجازه دهید برنج آفریقایی 15 دقیقه در این حال بماند یا اگر زمان دارید حتی طولانی تر.

5- هنگامی که سبزیجات بریان یا کبابی آماده شد باید نرم و طلایی شده و بادام ها نیز برشته شده باشند. کمی آب لیمو را گرفته و روی سبزیجات ریخته و بگذارید خنک شود.

مواد لازم برای تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا
 
6- برنج آفریقایی هنگامی آماده است که تمامی براث جذب آن شود. آن را با چنگالی هم بزنید تا کمی خنک شود. سبزیجات را روی آن ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید. جعفری را درشت خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید.

7- جعفری و فتا را قبل از سرو روی سالاد بریزید، اگر خشک به نظر می رسد چند قطره روغن نیز به آن بیفزایید. بهتر است که نسبتا گرم یا در دمای اتاق سرو شود.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  4:49 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها