0

دلنوشته مهدوی

SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

دلنوشته مهدوی

🖋 دلــــــــــ❣ــــــنوشته ...

🏼السلام علیک یا اباصالح
☀️یا صاحب الزمان(عج) شرمنده ام😥
 شرمنده مادرتون فاطمه زهرام(س)😥
 شرمنده امیرالمومنین 😥
 شرمنده ابا عبدالله هستم😥

😰 به خدای احد و واحد شرمنده دیر رسیدم آنقدر سرگرم زندگی دنیا بودم که دیر متوجه یاران انتخابیت شدم منو ببخش تو رو جان مادرتون فاطمه زهرا( س) منو ببخش و حلالم کن ای مولای من ای آقای من ای سرورم آیا بغیر از 313نفر یاران ذخیره هم داری⁉️

💞 یا مهدی جان لیاقت نداشتم جزء یاران اصلیت باشم منو ببخش که دیر آمدم اگه پرونده ای برای ذخیره ها داری نام مرا بنویس📝

💓یا صاحب الزمان (عج )تو رو خدا التماست می کنم تو رو به مادرتون قسم میدم تورو به جدتون قسم می دم حالا که اومدم ردم نکن بزار جزء پیش مرگانتون باشم💓

☀️ یا صاحب الزمان اغثنی
   یا صاحب الزمان ادرکنی 
   آمدم جان ،مالم و زندگیم به فدایت کنم ❣

⛅️دیگه صبر ندارم مولایم هر شب و هر روز منتظرم به انتظار دیدنتون هر روز دعای عهد  می خونم 📖هر روز دعای فرج رو می خونم آقا جان دیگر همه علایم نشون دهنده ظهور عنقریب شماست ☀️

❓آقا جان پس کی می آیی ؟ 

💕یامهدی جان چند وقته بدجور هوای کربلا کردم آقا جون سربندمم آماده است مزین بنام مادرتون فاطمه زهراست با دختر کوچولوم👧🏻 هر روز وداع می کنم به شوق وصال یار آقا جان انشاءالله که لیاقت نامم رو امضاء کنید 📝

😊آقا جان تازگی ها حس و هوایی دیگه دارم خبریه آقا جون بوی ظهور میاد آقا جون درسته آقا جان تازگی ها خیلی بیقرارم آقا جان چشم انتظارتون هستیم  آقا جان تو رو خدا قبل از اومدنتون لیاقتنامه ام رو امضاء کن که شرمنده تون نباشم😥 

📢دوستان عزیز، بزرگواران، عاشقان، خبر آمد خبری در راه است سرخوش آن دل که از آن آگاه است 😊

✉️ بزرگواران، لیاقتنامه هامونو آماده کنیم قبل از ورود آقامون امضاء شده باشن آقا جان دوستتون دارم 💕

☀️ اللهم عجل لولیک الفرج ☀️

سه شنبه 31 فروردین 1395  3:39 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها