0

این پاستا را تا به حال نخورده اید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

این پاستا را تا به حال نخورده اید

مجله آشپزی مثبت: این پاستا با بقیه پا ستاهایی که درست کرده‌اید فرق دارد. تفاوت آن هم به خاطر داشتن سس منحصربه‌فرد آن است. اگر پاستا  خور هستید، حتماً این پاستا را با سس بی‌نظیرش امتحان کنید.
 

پاستا با سس ریحان و گردو



مواد لازم برای 5 نفر

  • 1 بسته پاستای 500 گرمی
  • 2 ق س اسفناج خردشده
  • 4 ق س ریحان خردشده
  • 1 پیمانه کلم سفید ریز خردشده
  •  پیمانه روغن‌زیتون
  •  پیمانه گردوی خردشده
  • 2 حبه سیر خردشده
  • 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 پیمانه پنیر ریکوتا
  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

1. ابتدا پاستا را آماده کنید. به این صورت که در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. پاستای نرم شده را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

2. در این فاصله، کلم سفید، اسفناج، ریحان، روغن‌زیتون، سیر و مقداری نمک و فلفل را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد خوب باهم مخلوط شوند. در انتها پنیر ریکوتا را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا پنیر با بقیه مواد مخلوط شود.

3.  در یک ظرف مناسب پاستا را با نیمی از سس حاصل خوب مخلوط‌کنید. مابقی سس را در کنار پاستا سرو کنید. در انتها پنیر پارمسان را روی پاستا بریزید و سپس آن را سرو کنید.

یه جور دیگه

اگر می‌خواهید این پاستا را با مرغ درست کنید، یک عدد سینه مرغ را بپزید و آن را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد داخل سس اضافه کرده و همراه با پاستا سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 30 فروردین 1395  3:35 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها