0

پرسش_پاسخ

ma1393
ma1393
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1942

پرسش_پاسخ

#پرسش_پاسخ
#خدا

بپرس تا بدانی!
:heart::heart::heart:
:heart_eyes:خدا کیست؟

:hibiscus:آفرین به تو که از خدا پرسیدی و دوست داری بدانی خدا کیست. منم که اندازه تو بودم، همیشه دوست داشتم بدانم خدا کیست.:hibiscus:

:tulip:ببین، هر پدری از همسر و بچه‌هایشان مواظبت می‌کند و برای آن‌ها لباس و خوراکی می‌خرد. مدیر مدرسه معلم‌ها را به کلاس می‌فرستد تا به بچه‌ها خواندن و نوشتن یاد بدهند.:tulip:

:deciduous_tree:همین طور هر باغی یک باغبان دارد که به درخت‌ها و گل‌ها آب می‌دهد واز آن‌ها نگهداری می‌کند.:deciduous_tree:

:blossom:حالا فکر کن چه کسی پدر و مادر و معلم و کُلّی چیزهای خوب به تو داده؟ کمی به خودت نگاه کن و ببین چه کسی دست و پا و چشم و گوش و عقل و هوش به تو داده؟:blossom:

:heart_eyes:او خدا است....
:gift_heart: پس خدا کسی است که ما و همه چیز را آفریده و از هر کسی و هر چیزی مواظبت می‌کند.:gift_heart:

:fallen_leaf:دلبندم! این خدای مهربان برای ما پدر و مادر آفریده تا ما را دوست داشته باشند. او خوراکی‌های خوش‌مزه برای ما آفریده تا بخوریم و بزرگ شویم و به ما عقل و هوش داده تا درس بخوانیم و باسواد شویم.:fallen_leaf:

:four_leaf_clover:بچه‌ها! خدا همه‌ ما را دوست دارد، چون برای ما پیامبر و دوازده تا امام فرستاده تا مِثل معلم‌ها کارهای خوب به انسان‌ها یاد بدهند.:four_leaf_clover:

:star:خدایا دوستت داریم که این همه چیزهای خوب آفریدی و همیشه به فکر ما هستی.:star:

🌦رفتم کنار دریا
🌦گفتم بگوخداکیست؟
🌦دریا به گوش من گفت
🌦مِثل خدا کسی نیست!
:crescent_moon:او آفریدگـــــــار
:crescent_moon:کوه و درخت و دریاست
:rose:دانا و پاک و زیبا
بخشنده و تواناست:rose:

یک شنبه 29 فروردین 1395  10:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها