0

خیر دنیا و آخرت در گروی شناخت امام زمان (عج) است

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام سید احمد میردامادیان، استاد حوزه و دانشگاه در مراسم پُرفیض دعای ندبه در مسجد مقدس جمکران با اشاره به نشانه‏ های ظهور حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه گفت: چند نشانه قطعی درباره ظهور امام زمان (عج) مانند قیام خراسانی و سفیانی از نیمه ‏های ماه رجب نمایان می‏ شود.

وی ابراز کرد: یکی از کارهای منتظر در ماه رجب این است که نسبت به اعمالش دقت بیشتری داشته باشد؛ علما ماه رجب را هنگام شروع عبادت می‏ دانستند که نمازها و ادعیه ویژه ‏ای نیز دارد؛ شب لیلة الرغائب شبی است که در آن آمرزش فراوان شده و حاجات نیز برآورده می‏ شود.

وی توصیه کرد: خواندن ذکر «لا اله الا الله» و سوره مبارکه توحید در این ماه بیشتر توصیه شده که بیانگر این است که رجب می‏ خواهد انسان را بنده و عبد خدا کند؛ در ابتدای ماه بندگی باید به طرف خداوند متعال برویم که راه رسیدن به خدا، کسب معرفت نسبت به حق است.

سخنران و مبلغ حوزوی افزود: امام جواد علیه السلام بهترین گنج‏ های دنیا و آخرت را در 10 مناجات به دست ما رسانده است؛ باب الخیر یا همان درهای خیر، سه اقدام مهم است که شامل روزه، صدقه و نماز شب می‏ شود؛ شرافت مؤمن به نماز شب است.

وی اظهار کرد: خداوند متعال به حضرت آدم علیه السلام فرمودند که چهار جمله به تو می ‏گویم که گنج دنیا و آخرت در آن است؛ یک جمله درباره من، یک جمله درباره تو، یک جمله درباره رابطه من با تو و یک جمله درباره رابطه تو با بندگان.

حجت الاسلام میردامادیان ادامه داد: در رابطه با من، فقط مرا بندگی کن و هر کاری که می‏خواهی انجام دهی به امر خدا توجه کن؛ در رابطه با تو، من روزی تو را می‏رسانم پس در زندگی طمع نداشته باش؛ درباره رابطه من با تو، اگر دعا کنی من به اجابت می‏ رسانم؛ درباره رابطه تو با بندگان، آن‏چه برای خود می‏ پسندی برای دیگران هم بپسند.

وی تأکید کرد: برای این که خیر دنیا و آخرت نصیبمان شود در آیه 269 سوره مبارکه بقره به آن اشاره شده و ائمه علیهم السلام آن را شناخت امام بیان کرده ‏اند؛ امام زمان عجل الله تعالی فرجه معدن خیر است و هر کس ایشان را بشناسد، خیر و دنیا و آخرت را فراگرفته است.

حجت الاسلام میردامادیان تصریح کرد: دلیل این تأکید بر شناخت امام زمان عجل الله تعالی فرجه این است که اگر کسی امام زمانش را نشناسد، گمراه بوده و به خودش ظلم کرده است؛ معرفت امام، معرفت خداوند متعال را به همراه دارد؛ ائمه معصوم «مَثَل الاعلی» هستند که برای همه دوران‏ ها و در همه امور الگوی ما هستند.

سخنران و مبلغ حوزی با اشاره به ولادت امام جواد علیه السلام بیان کرد: امام رضا علیه السلام در نامه‏ ای که به فرزندشان امام جواد علیه السلام فرستادند، می‏ فرمایند که «فداکَ أبوک»؛ آنقدر حضرت جواد الائمه علیه السلام عظمت دارد که امام رضا علیه السلام می‏فرمایند که جان من فدای تو؛ این امام عظیم الشان اسوه تقوا و باب الحوائج است.

استاد حوزه علمیه ابراز کرد: انسان نباید در بازار و خیابان هر چیزی را ببیند؛ برخی صحنه ‏ها و افراد با آن پوشش ‏های نامناسب، حتی لیاقت دیدن هم ندارند؛ چشمی که می‏ خواهد امام زمان عجل الله تعالی فرجه را ببیند، حیف است به این صحنه‏ ها بنگرد.

حجت الاسلام میردامادیان در پایان خاطرنشان کرد: زمین و آسمان پُر از آیات الهی است، اما اگر می‏ خواهید این نشانه‏ها را بیشتر درک کنید، باید ائمه معصوم علیهم السلام را بشناسید؛ کسی نمی ‏تواند به عمق وجود حق پی ببرد؛ امام شناسی انسان را به خداشناسی می‏ رساند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 29 فروردین 1395  3:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها