0

بهترین چیزی که پیامبر گرامی اسلام(ص) به انسان‌ها هدیه داد، چیست؟

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

بهترین چیزی که پیامبر گرامی اسلام(ص) به انسان‌ها هدیه داد، چیست؟

بهترین چیزی که پیامبر گرامی اسلام(ص) به انسان‌ها هدیه داد، چیست؟

 

اسلام کوئیست/ از پیامبر گرامی اسلام(ص)، احادیث زیادی نقل شده است که هر کدام از آنها به نوبه خود، جملاتی مهم بوده که عمل به آنها گرهی از کار بشر را باز کند. از این منظر، همه آنها در جای خود ارزشمند و قابل توجه است. اما می‌توان گفت: اولین هدیه آسمانی او برای انسان‌ها، که اصل همه معارف آسمانی و الهی است؛ بهترین و ارزشمندترین تحفه‌ای است که برای انسان به ارمغان آورده و آن چیزی جز کلمه «لَا إِلَهَ‏ إِلَّا اللَّه» نیست.

 

امام رضا(ع) این کلمه را دژ محکم و استوار خدا خوانده و با سند خود از اجداد معصومش از جناب جبرئیل چنین نقل می‌فرماید: جبرئیل می‌گوید: از خدای عزّ و جلّ شنیدم که فرمود: کلمه «لَا إِلَهَ‏ إِلَّا اللَّه» دژ محکم من است. هر کس وارد آن شود، از عذابم در امان خواهد بود.[1] البته امام رضا(ع) در ادامه سخنان خود، آن‌را مشروط به پذیرش ولایت و امامت معصومان(ع) که خود ایشان یکی از آنان بود، می‌کند.

[1]. «سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ یَقُولُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ حِصْنِی فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِی أَمِنَ مِنْ عَذَابِی فَلَمَّا مَرَّتِ الرَّاحِلَةُ نَادَانَا بِشُرُوطِهَا وَ أَنَا مِنْ شُرُوطِهَا»؛ شیخ صدوق، الأمالی، ص 235، کتابچی، تهران، چاپ ششم، 1376ش.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 29 فروردین 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها