پاسخ به:دلنوشته مهدوی
:sparkles:جمعه یعنی عطر نرگس در هوا سر میکشد :cherry_blossom:جمعه یعنی قلب عاشق سوی او پر میکشد :sparkles:جمعه یعنی روشن از رویش بگردد این جهان :cherry_blossom:جمعه یعنی انتظار مَهدی صاحب زمان
آقاجان تنها ذکر نام تو بهانه ای برای عاشق شدن است در هوای عشق تو با زندگی سر می کنیم ماه مهر آمده و نام تو از بر مي کنیم... أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج :rose::heart::hibiscus:
:sparkles:با چه رویے بنویسم که بیا آقاجان :leaves:شرم دارم، خِجِلَم من زِ شما آقاجان :leaves:چه کریمانه به یادهمهے ما هستے :sparkles:آه از غفلت روز و شب ما آقا جان :partly_sunny:اللهم عجل لولیک الفرج:partly_sunny:
یاصاحب الزمان:sparkles: همه دلهای شکسته را تو مرهمی بیا که این درد بی تو دوا نمی شود عالمی چشم براه منتقم عادلند این محکمه بی تو بر پا نمی شود :partly_sunny:اَللهم عجل لولیک الفرج:partly_sunny:
همتا هم نداری که ...
وقت نبودنت به دلم وعده بدهم
شاید " مثلش " را پیدا کنم !
آقای بی همتای من بیا
هر چند کمی فرج تمنا کردیم
آقا ز سر خویش تو را وا کردیم
شرمنده ولی خلاصه تر می گوییم
با واژه انتظار بد تا کردیم .
صبرم از کاسه دگر لبریز است
اگر این جمعه نیاید چه کنم ؟!
آنقدر من خجل از کار خودم
اگر این جمعه بیاید چه کنم ؟!
چه مسخره است !
سئوال امتحان را می گویم
جای خالی را پر کنید :
جای تو تا ظهور
فقط " ....... " است .
خالی است
ای اهل دلان عید گذشت و خبر از یار نیامد
بر زخم دل فاطمه غمخوار نیامد
چند روز دگر مانده که با ناله بگوییم
ای اهل حرم
میر و علمدار نیامد .
ازتو يک عمر شنيديم ونديديم تو را به وصالت نرسيديم ونديديم تورا روزیِ ما فقرا شربت وصل تو نبود زهرهجرتو چشيديم ونديديم تورا شايد ايام کهن سالی ماجلوه کنی درجوانی که دويديم ونديديم تورا
:white_small_square: :diamond_shape_with_a_dot_inside:یا مهدی (عج) :diamond_shape_with_a_dot_inside: پشت دیوار بلند زندگی مانده ایم چشم انتظار یک خبر یک انا المهدي بگو یابن الحسن تا فرو ریزد حصار غصه ها
:white_small_square: می نویسم که شب تار، سحر می گردد... یک نفر مانده از این قوم، که برمی گردد… اللہم_عجل_لولیڪ_الفرج:heart: صبحم_بہ_نام_تو
:white_small_square: :diamond_shape_with_a_dot_inside:یاصاحب الزماטּ(عج):diamond_shape_with_a_dot_inside: میترسم از آטּ لحظہ ڪہ عمرم بہ سرآيد مهتاب رُخٺ بعد غُروبم بہ در آيد مـےترسم از آטּ دم ڪہ بيايےو نباشم جاטּ از بدنم رفتہ و عمرم بہ سرآيد
:diamond_shape_with_a_dot_inside:برگرد ای توسل شب زنده دارها پایان بده به گریه ی چشم انتظارها :diamond_shape_with_a_dot_inside:از یک خروش ناله ی عشاق کوی تو حاجت روا شوند هزاران هزارها اللهم_عجل_لولیک_الفرج
:white_small_square: :beginner:السَّلامُ عَلَیْکَ یٰا حُجَّةَ اللّٰه في ٱرضِه:beginner: وقتی طلوع میکنی از پشت ابرها گل میکند زمین و زمان، زیر پای تو.. اللهم_عجل_لولیک_الفرج