0

وافل؛ صبحانه خانوادگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

وافل؛ صبحانه خانوادگی

وب‌سایت آشپز باشی: این صبحانه ی خانوادگی که در آن از آرد کامل استفاده شده را یک بار امتحان کنید. قطعا دوباره و دوباره به سراغ آن خواهید رفت.

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی وافل :

۱-به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر نیاز دارید.

۲- به نصف قاشق چای خوری به علاوه ی یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین نیاز دارید.

۳- به یک چهارم قاشق چای خوری به علاوه ی یک نوک انگشت جوز نیاز دارید.

۴- به یک چهارم پیمانه به علاوه ی یک و نیم قاشق چای خوری روغن نیاز دارید. به روغن اضافی برای چرب کردن وافل پز نیاز دارید.

۵- به ۳ قاشق غذاخوری به علاوه ی ۱ قاشق چای خوری عسل نیاز دارید.

۶- با این مواد حدود ۱۰ عدد وافل خواهید داشت.



مواد لازم:

  •     آرد یک و یک چهارم پیمانه
  •     آرد کامل گندم  ۱ پیمانه
  •     بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  •     دارچین  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     جوز هندی  ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     روغن ۱/۴ پیمانه
  •     عسل  ۳ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۵ عدد بزرگ
  •     شیر  ۲ پیمانه
  •     وانیل  ۳/۴ قاشق چای خوری

وافل


طرز تهیه :

 1- از قبل وافل پز را گرم کنید. هر دو نوع آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و جوز را 3 بار با هم الک کنید و کنار بگذارید.

   2- در ظرفی روغن و عسل را با هم بزنید. سپس تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

  3- ترکیب آرد را به آن ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. باید خمیر روانی داشته باشید و خیلی غلیظ نباشد. اگر خمیر غلیظ بود به آن شیر بیشتری اضافه کنید.

 4- پنجره های وافل ساز را چرب کنید. نصف پیمانه از خمیر را در هر پنجره بریزید و برای یک و نیم دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند، بپزید.

  5  وافل ها را با احتیاط بردارید و پخت را با خمیر باقیمانده ادامه دهید. آن ها را سریعا سرو کنید. می توانید وافل را با شیره افرا و میوه ی مورد نظر مانند بلوبری یا توت فرنگی میل کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 28 فروردین 1395  2:46 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها