یادتان است بچه که بودیم چقدر برنجک می خوردیم؟ حالا به یاد بچگی می خواهیم نوعی ترافل درست کنیم که در آن از همان برنجک های قدیمی استفاده شده است.
مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: یادتان است بچه که بودیم چقدر برنجک می خوردیم؟ حالا به یاد بچگی می خواهیم نوعی ترافل درست کنیم که در آن از همان برنجک های قدیمی استفاده شده است.
مواد لازم:
-
برنجک: نصف لیوان
-
کیک شکلاتی پودر شده: یك لیوان
-
شکلات ذوب شده: 100 گرم
-
شیرعسلی: 2 قاشق غذاخوری
-
خلال پسته: 2 قاشق غذاخوری برای تزیین
-
شکلات سیاه ذوب شده: به میزان لازم
-
شکلات چیپسی خیلی ریز با برادههای شکلات: به میزان لازم
روش تهیه:
1. تمام مواد داخلی ترافل را با هم ترکیب کرده و ورز میدهیم. خمیر حاصل را به شکل گلولههایی به اندازه یک گردو فرم داده سپس داخل یک سینی چیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم.
2. بعد از آن گلولهها را داخل شکلات ذوب شده غلتانده و سپس سطح آن را با برادههای شکلات یا چیپس شکلات ریز پوشش میدهیم.
3. من در اینجا این کار را نکردهام که بافت ترافل کاملا در عکس مشخص باشد. مواد را در دمای محیطی خنک میگذاریم تا خودش را خوب بگیرد.