گروه استانها / حوزه اصفهان
89/10/10 - 15:22
شماره:8910100590
امام جمعه شهرضا:
خبرگزاري فارس : امام جمعه شهرضا گفت: سريال مختارنامه اوج مظلوميت اهل بيت را به تصوير كشيد و بر همين اساس باعث عزاداري پر شور مردم در محرم سال جاري شد.
به گزارش خبرگزاري فاري از شهرضا، حجتالاسلام والمسلمين سيفالله يعقوبي ظهر امروز در خطبه اول نماز جمعه اين هفته شهرستان شهرضا اظهار داشت: تقوا در ميان ارزشهاي چندگانه علم، عقل، جهاد و ايمان داراي جايگاه بالاتري است.
وي افزود: امروز مردم با تماشاي سريال مختارنامه، جوانب و ظواهر واقعه عاشورا را بهتر درك كردند و همين امر حضور چشمگير مردم در عزاداري امام حسين(ع) را در بر داشت.
حجتالاسلام يعقوبي اضافه كرد: علم در بيشتر مكانها وجود دارد و به همين علت اگر تقوا نباشد انسان به هدف خود نميرسد.
امام جمعه شهرضا با اشاره به اينكه داستان حضرت يوسف(ع) و برادران نشانههايي از حاكم شدن اراده الهي بر جويندگان حق را عنوان ميكند، گفت: با اين آيات الهي به حالات، افكار و درون انسانها ميتوان پي برد.
وي با اشاره به بخشش برادران توسط حضرت يوسف(ع) و عفو مشركان و كفار مكه در فتح مكه توسط پيامبر اكرم(ص) گفت: سعي كنيد اگر خطا و گناهي از شخصي سر زد و به آن اعتراف كرد، وي را ببخشيد.
وي با بيان اينكه يك سخن و كلام ممكن است ايجاد خير و آشوب كند، افزود: بايد حرفهاي شياطين را كنار گذاشت و براي خدا و با نيت خالص صحبت كرد.
امام جمعه شهرضا در خطبه دوم عنوان كرد: اجراي هدفمند كردن يارانهها دغدغه همه دولتمردان بوده كه اين دولت با جسارت و شجاعت تمام آن را به مرحله اجرا رسانده است.
وي افزود: اجراي اين قانون با حمايت همه جانبه مردم عزيز، شرافتمند و با بصيرت كامل ميشود كه زندگي خود را مطابق اين فرايند قرار دهند.
حجتالاسلام يعقوبي يكي از آثار پر ارزش اين قانون را صرفهجويي در موارد مصرفي از جمله انرژي دانست و گفت: خوشبختانه ايران اسلامي با اجراي اين قانون ميتواند الگوي اسلامي را به منصه ظهور برساند.
امام جمعه شهرضا به آغاز سال جديد ميلادي اشاره كرد و افزود: اميدواريم كه تبليغات بيگانگان در دل مسلمين تأثير منفي نگذارد تا بتوانيم برادران مسيحي خود را به اسلام و تشيع دعوت كنيم.