سوفله_پنیر
#سوفله_پنیر 🎈⛱
🔴مواد لازم🔴 🧀
60 گرم کره
3 قاشق غذاخوری خرده نان
300 میلی لیتر شیر
50 گرم آرد سفید
0.5 قاشق چایخوری فلفل قرمز
50 گرم پنیر گودا
50 گرم پنیر پارمسان
4 عدد تخم مرغ
نمک و خردل : به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔴 🍣
کف و اطراف ظرف نسوزی را با یک قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده چرب کنید و با خرده های نان کف و اطراف آن را بپوشانید.
در ظرف دیگری شیر ، کره ، آرد سفید ، فلفل قرمز، جوزهندی، خردل و نمک را مخلوط کنید. مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید تا سس نرم و لطیفی به دست آید و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید. زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را یکی یکی به مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. سپس پنیر گودا و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه نمایید و کاملاً مخلوط کنید. سفیده ی تخم مرغ و مقداری نمک را با همزن بزنید تا کاملاً سفت شود، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. سپس به مخلوط بالا (که کمی سرد شده) بیفزایید و خیلی آرام هم بزنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.
مواد را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و باقیمانده ی پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در طبقه ی پایین فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 30- 25 دقیقه قرار دهید تا سوفله کاملاً طلایی شود. سوفله را به طور گرم و با همان ظرف سرو نمایید.
پنج شنبه 26 فروردین 1395 11:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza