حمايت از پاياننامههاي دانشجويي در مقطع ارشد و دكترا در قم
گروه استانها / حوزه قم
89/10/10 - 15:23
شماره:8910100403
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم خبر داد:
حمايت از پاياننامههاي دانشجويي در مقطع ارشد و دكترا در قم
خبرگزاري فارس: سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم گفت: به منظور حمايت از پروژههاي پژوهشي، مبالغي براي پاياننامههاي دانشجويي در مقاطع ارشد و دكترا در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از ستاد خبري هفته پژوهش قم، مهدي محدث با بيان اينكه هفته پژوهش فرصتي براي رفع نقاط ضعف و تقويت نقاط مثبت است، عنوان كرد: ستاد هفته پژوهش از سه ماه گذشته براي تحقق اهداف و حمايت از برنامههاي پژوهشي استان تشكيل شده و كار خود را آغاز كرده است.
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم تصريح كرد: اين ستاد با همكاري كارگروه پژوهشي، فناوري و نوآوري در تلاش است منبع اعتباري خوبي را براي امر پژوهش در استان تامين كند.
وي با بيان اينكه 800 ميليون تومان اعتبار براي امر پژوهش در نظر گرفته شده است كه اين ميزان افزايش مييابد، گفت: اين اعتبار به منظور حمايت و انجام پروژههاي پژوهشي در دستگاههاي استان، تحقيقات كاربردي دستگاهها، پروژههاي سفارشي با نظر و مجوز استاندار، حمايت از پاياننامههاي دانشجويي در مقطع كارشناسي ارشد با مبلغ 700 هزار تومان و در مقطع دكترا با مبلغ يك ميليون و 400 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
محدث خاطرنشان كرد: هفته پژوهش فرصتي را ايجاد كرده است كه با همكاري كارگروه پژوهش، فناوري و نوآوري كه ساماندهي امور پژوهش استان را بر عهده دارد بستري را فراهم كنيم و استان قم را به دليل وجود ظرفيت مناسب نسبت به ديگر استانها در وضعيت مطلوب و مناسبي قرار دهيم.
* پنج كميته مسئوليت برنامههاي هفته پژوهش را بر عهده دارند
وي با اشاره به تشكيل كميتههاي پنجگانه به منظور برگزاري برنامههاي مختلف در هفته پژوهش اظهار داشت: كميته علمي به منظور شناسايي و تجليل از پژوهشگران با مسئوليت دانشگاه قم تشكيل شده است.
محدث يادآور شد: اين كميته با نگاه به پژوهشهاي صورت گرفته از سوي پژوهشگران دانشگاهي و مراكزآموزش عالي، مديران پژوهشي دستگاههاي اجرايي و شناسايي و تقدير از دانشجويان، دانشآموزان و معلمان پژوهنده كار خود را انجام داده است.
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم بيان داشت: كميته علمي به مناسبت سي و دومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي 32 نفر از پژوهشگران حوزههاي نامبرده را شناسايي كرده و در 11 دي ماه در همايشي كه در دانشگاه علوم پزشكي استان برگزار ميشود، از آنان تجليل ميكند.
وي با اشاره به فعاليت كميته همايش با مسئوليت دانشگاه علوم پزشكي استان ابراز داشت: اين كميته برگزاري همايش و برپايي نمايشگاهي از دستاوردهاي دستگاههاي مختلف استان در حد ارائه الگو و پوستر بر عهده دارد.
محدث گفت: همچنين در كنار اين نمايشگاه كارگاه علمي توانمندسازي پژوهشگران و دانشآموزان پژوهنده و برگزيده نيز برگزار ميشود.
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم خاطرنشان كرد: كميته درهاي باز بازديدهاي علمي دانشآموزان، دانشجويان، معلمان و اساتيد از مراكز علمي و صنعتي استان و خارج از استان را برعهده دارد.
وي با بيان اينكه مسئوليت اين كميته بر عهده ادارهكل آموزش و پرورش استان است، افزود: 25 بازديد علمي براي دانشآموزان، 15 بازديد ويژه دانشجويان و پنج برنامه براي اعضاي ستاد، معلمان و اساتيد در نظر گرفته شده است.
محدث بيان داشت: اين بازديدها با همكاري سازمان صنايع، جهاد كشاورزي، دانشگاه صنعتي و دانشگاه جامع علمي كاربردي صورت گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: با همكاري و هماهنگي مراكز نامبرده نقاط و مراكز صنعتي و علمي شناسايي شده و دانشآموزان و دانشجويان به منظور آشنايي با فعاليتهاي انجام داده شده و دانشافزايي از آن بازديد ميكنند.
محدث تصريح كرد: بازديد از مراكز صنعتي به منظور جاري بودن روح پژوهش در استان، نه تنها در طول هفته پژوهش بلكه بعد از آن نيز صورت ميگيرد.
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم با بيان اينكه كميته برگزاري نمايشگاه، فرهنگسازي و ترويج فعاليتهاي پژوهشي را در دستور برنامه خود دارد، گفت: در اين نمايشگاه از فعاليتهاي پژوهشي افرادي تقدير ميشود كه فعاليت تحقيقاتي و پژوهشي آنان تبديل به كالا و خدمات قابل مصرف شده است.
وي با بيان اينكه اين كميته با مسئوليت مركز رشد دانشگاه قم است، ادامه داد: نمايشگاه هفته پژوهش كه امسال به صورت مشترك با بنياد نخبگان استان برگزار ميشود، نخستين نمايشگاه اختراعات استان و همچنين سومين جشنواره دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و نوآوري نيز است.
محدث عنوان كرد: كارهاي تحقيقاتي دانشجويان پژوهنده كه منجر به ثبت اختراع و فعاليت علمي شده است، كارآفرينان، شركتهاي دانش بنيان و كارهاي مطالعاتي و فرآيند توليد كه از چرخه علمي برخوردار هستند، جامعه هدف اين كميته را تشكيل ميدهند.
وي گفت: يك غرفه در اين نمايشگاه به نمايش آثار پژوهشگراني كه از آنان تجليل شده است، اختصاص دارد.
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداري قم بيان داشت: با همكاري امور بانوان استانداري زنان نخبه استان نيز در اين نمايشگاه آثار پژوهشي و علمي خود را اعم از آثار ديني، علمي و فرهنگي به نمايش ميگذارند.
محدث خاطرنشان كرد: 9 كارگاه علمي به منظور توانمندي پژوهشگران از سوي مركز نخبگان، سازمان تحقيقات صنعتي، سازمان صنايع، آموزش و پرورش استانداري و مركز رشد برگزار ميشود.
وي كميته روابط عمومي و تبليغات را پنجمين كميته ويژه ستاد هفته پژوهش عنوان كرد كه بخش اطلاعرساني را بر عهده دارد.
تشکرات از این پست