0

آموزش کامل طرز تهیه اسنک سیب زمینی به سبک هندی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

آموزش کامل طرز تهیه اسنک سیب زمینی به سبک هندی

اسنک سیب زمینی, طرز تهیه اسنک سیب زمینی تند , پخت اسنک سیب زمینی هندی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اسنک سیب زمینی هندی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

 گوشت و لوبیا اصفهانی, تهیه گوشت و لوبیا, درست کردن گوشت و لوبیا

مواد لازم برای اسنک سیب زمینی هندی :

سینه مرغ بی استخوان    200 گرم برش خورده به صورت نواری باریک

سیب زمینی آب پز و رنده شده     2 عدد متوسط

پیاز    1 عدد متوسط

نان تست    16 ورق

گوجه فرنگی    2 عدد متوسط برش حلقه ای خورده

پیتزا گودا    8 ورق

سیر    2 حبه رنده شده

پنیر پیتزا    به مقدار لازم رنده شده

نمک، فلفل، زردچوبه، کره    به مقدار لازم

 پخت مرغ سوخاری با سس قارچ , طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ

طرز تهیه اسنک سیب زمینی به سبک هندی :

در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. برش‌های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید. بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند. در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

ریزوتو مرغ, طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نان‌ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان‌های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان‌های تست را روی نان‌های آماده قرار دهید و اسنک‌ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند. بعد آنها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند. این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می‌شود. مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می‌توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می‌توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید. برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.

منبع : goyda.ir

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 26 فروردین 1395  10:18 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها