0

پان اسپانیای:

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پان اسپانیای:

پان اسپانیای:
آرد :نصف لیوان
ادرد ذرت: 2قاشق غذا خوری
شیر: 1لیتر
تخم مرغ :2عدد
شکر: 1پیمانه سر خالی
خامه :100گرم
کره 50 گرم
وانیل: کمی
گردو و موز مقداری
بيسکویت پتی بور یه بسته
ارد ها رو با هم الک میکنیم
بعد داخل شیر سرد میریزیم
هم میزنیم که خوب حل بشه.
.قبل روشن کردن اجاق
تخم مرغ ها و شکر رو خوب با همزن برقی میزنیم و بعد به مخلوط شیر اضافه می کنیم
بعد شعله رو روشن میکنیم
و مرتب شیر رو هم میزنیم که ته نگیره.
 کار کره و وانیل رو اضافه می کنیم
و باز هم میزنیم.
تا زمانیکه در حد غلظت فرنی شود.
شعله را خاموش میکنیم
از روی اجاق بر داشته و خامه رو اضافه میکنیم.
و دوباره هم میزنیم
تا قابلمه خنک تر شود
بعد ته ظرف پیرکس رو کره زده
بیسکویت کف ظرف میچینیم.
بعد از مواد روی بیسکویتها میریزیم
تقریبا نصف ان را
بعد گردو خرد شده و موز روی موارد ریخته
باز یک ردیف دیگه مایه رو روی بیسکویتها میریزیم.
در انتها گردو خرد شده میریزیم.
بعد روی ان رو سلفون کشیده
با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم
و ظرف را داخل یخچال میذاریم.
تقریبا اگه يك روز توی یخچال باشه
عالی میشه.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 26 فروردین 1395  10:06 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:پان اسپانیای:

پاسخ به:پان اسپانیای:

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 26 فروردین 1395  10:19 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها