پاستای دریایی در 20 دقیقه
غذایی کم چرب اما رضایت بخش که در عرض چند دقیقه آماده می شود.
بهترین ها:
زمان تهیه: 20 دقیقه
برای 4 نفر
انرژی 370 کالری
کربوهیدرات 62 کالری
چربی اشباع شده 1 گرم
شکر 0 گرم
پروتئین 23 گرم
چربی 5 گرم
فیبر 4 گرم
نمک 1.4 گرم
مواد لازم:
1 ق غ روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
پودر پاپریکا 1 ق چ
400 گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
1 لیتر آب مرغ
300 گرم اسپاگتی کمی خرد شده
240 گرم ترکیب غذاهای دریایی (میگو، سالامون و ... )
یک دسته جعفری خرد شده به علاوه برش های لیمو برای سرو
طرز تهیه:
روغن را درون ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید. سپس سیر و پیاز را روی شعله متوسط برای 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. پاپریکا، گوجه و آب مرغ را اضافه کرده، شعله را بیشتر کنید تا جوش بیاید.
شعله را کم کرده و پاستا را اضافه کنید و به مدت 7 دقیقه بپزید گهگاه آن را هم بزنید تا پاستاها بهم نچسبند. سپس غذای دریایی را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه دیگر اجازه دهید قل بزند تا پاستا و میگو ها خوب بپزد. سپس ادویه دلخواه را به آن اضافه کرده و روی آن جعفری بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید. نوش جان.