پیتزای سبز با ماهی
مجله آشپزی مثبت: امروز نوبت کسایی است که به رنگ سبز علاقه دارند. حتی در آشپزی هم به فکر آنها هستیم و برایشان یک پیتزای سبز تدارک دیده ایم. بله، ما اینجور آدم هایی هستیم...
مواد لازم برای 2 نفر
-
1 پیمانه سس بروکلی
-
2 عدد فیله ماهی
-
1 عدد پیاز خرد شده
-
پیمانه ماست چکیده
-
200 گرم اسفناج
-
2 عدد خمیر پیتزا
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
به میزان لازم روغنزیتون
-
مواد لازم برای سس 400 گرم کلم بروکلی
-
3 حبه سیر رنده شده
-
پیمانه ریحان
-
پیمانه بادام
-
1 ق چ پودر آویشن
-
1 ق س آبلیموی تازه
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
به میزان لازم روغنزیتون
طرز تهیه:
1. در یک تابه روغن بریزید و فیله ماهی خرد شده را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید و داخل تابه سرخ کنید .
2. برای تهیه سس بروکلی، در یک قابلمه 1 پیمانه آب بریزید و داخل آن 1 قاشق چایخوری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس بروکلی ها را داخل آن به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. بروکلی های نرم شده را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
3. در غذا ساز یا مخلوطکن بروکلی را همراه با سیر، ریحان، آویشن، بادام و آبلیمو بریزید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شوند. در انتها روغنزیتون را بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر پیتزا را روی سطح تمیزی قرار دهید، سپس یکلایه از سس بروکلی روی خمیر بریزید و آن را روی کل سطح آن پخش کنید. پیاز خرد شده و تکههای ماهی را روی آن قرار دهید. مقداری نمک و فلفل و روغنزیتون روی مواد بریزید، سپس پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر دهید.
5. بعدازاینکه پیتزا را از فر درآوردید، اسفناج خرد شده و مقداری روغنزیتون روی آن بریزید و با بقیه سس بروکلی و ماست چکیده سرو کنید.