0

مربای زرشک

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

مربای زرشک

 

 

مربای زرشک

 

 

مربای زرشک

 

زرشک تازه ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم  .  آب ۵ لیوان  .  وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.

 

کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.

 

زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود ۳۰۰ گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.

 

درون قابلمه اب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود ، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک و شکر را اضافه کنید ( زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید ).

 

با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربا بجوشد ، وقتی مربا غلیظ شد میتوانید وانیل را اضافه کنید ، ۱ دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.

 

نکته ها : مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.

 

از مقدار شکر گفته شده میتوانید ۳۰۰ گرم را حذف کنید و تنها ۱ کیلوگرم شکر استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد ، بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن نمیباشد.

 

 

دوشنبه 23 فروردین 1395  12:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها