این بروسکتا قارچ تفت داده شده با نمک دریایی و فلفل سیاه و جعفری به عنوان غذای سبک برای 2 نفر و یا پیش غذا برای4 نفر سرو می شود.
تیترجــو
مواد لازم برای بروسکتا قارچ
قارچ ورقه شده 2 پیمانه
نان تست 4 ورقه
سیر 1 حبه
روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
جعفری تازه و خردشده 1 قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ¼ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بروسکتا قارچ
سیر را پوست کنده و به دو نیم تقسیم کنید.
1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با حرارت متوسط در یک تابه گرم کنید.
قارچ ها را اضافه کنید و در روغن به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
درحالی که قارچ ها را تفت می دهید برش های نان را تست کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شود. سپس یکی از دو نیم سیر را روی نان ها بمالید روی آنها 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
بقیه روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده و قارچ مخلوط کنید.
روی هر یک از نان ها به اندازه مساوی از این مخلوط بریزید. فوراً باید این غذا را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بروسکتا قارچ
بروسکتا قارچ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بروسکتا قارچ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .