مجله آشپزی مثبت - نازلی حمیدی: اگر میخواهید سر میز غذایتان یک غذای شیک و متفاوت داشته باشید و سفرهتان را زیباتر کنید، پوآچا یک پیشنهاد بسیار مناسب است. این غذا را میتوانید وقت هایی که مهمان دارید، در کنارغذاهای اصلیتان سرو کنید.
مواد لازم براي خمیر
-
150 گرم مارگارين
-
2 /1 پیمانه کوچک روغن مايع
-
1 پیمانه ماست
-
1 ق م آبلیمو
-
2 پیمانه آرد سفيد
-
2 ق م بیکینگپودر
-
1 ق چ نمك
مواد داخل پوآچا
-
400 گرم پنیر سفید
-
400 گرم پنير پيتزا
-
به میزان دلخواه شوید تازه یا خشک
-
1 عدد زرده تخممرغ
-
1 ق س سیاه دانه
طرز تهیه:
1. برای تهیه خمیر پوآچا، روغن، ماست و آبلیمو را در یک کاسه باهم مخلوط کنید. در کاسه دیگر آرد، بیکینگپودر و نمک را باهم الک کنید، سپس آن را به مخلوط ماست اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید تا خمیری نرم آماده شود. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و 20 دقیقه به آن استراحت دهید.
2. در یک کاسه مناسب پنیرها و شوید را بریزید و باهم مخلوط کنید. از خمیر بهاندازه گردو بردارید و آن را با وردنه باز کنید، طوری که نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شود. مقداری از مخلوط پنیر را روی خمیر بگذارید. گوشههای خمیر را رویهم قرار داده ، با چنگال آنها را خوب به هم فشار دهید. هر تعداد که میشود به همین شکل پوآچا ها را آماده کنید.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. با برس زرده تخممرغ را روی خمیرها بمالیدو سیاهدانه را هم روی آنها بپاشید. خمیرها را داخل سینی فر بچینید و سینی را در طبقه پایین فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا پوآچاهای آماده شود.
فوت و فن
برای قالب زدن خمیر از قالب پیراشکی استفاده کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه پوآچا از هر نوع خمیری که تمایل دارید می توانید استفاده کنید.