0

کیک شربتی پرتقالی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کیک شربتی پرتقالی

وب سایت سوران: بعضی ها عاشق طعم ترش لیمو و پرتقال در غذاها و شیرینی ها هستند. بهتر است تا فصل پرتقال تمام نشده ازین فرصت استفاده کنید و با آب پرتقال تازه این کیک خوش طعم را درست کنید.


مواد اولیه :
 

  • پودر شکر 5 فنجان
  • تخم مرغ تخم مرغ 5 عدد
  • روغن مایع 1 فنجان
  • آب پرتقال 1 فنجان
  • رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 5 فنجان
  • پکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • شکر 4.5 لیوان
  • آب 4 لیوان
  • لیمو ترش یک چهارم
  • پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال 1.5 لیوان
طرز تهیه کیک شربتی پرتقالی


طرز تهیه :

1.ابتدا شربت : شکر و آب و لیمو رو با هم میجوشونیم وقتی شربت کمی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و پوست پرتقال و آب پرتقال رو بهش اضافه میکنیم

2.دوم کیک : تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا تغییر رنگ بده و کرم مانند بشه .

3.روغن و آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کرده و هم میزنیم . بعد آرد و پکینگ پودر رو که با هم 3 بار الک کردیم رو کم کم اضافه کرده و هم میزنیم .

4. قالب رو چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم و مایه کیک رو توش ریخته و تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه میزاریم .(زمان پختش بستگی به دمای فر داره هر وقت رویه کیک بالا اومد و طلایی شد با یه خلال دندون امتحان میکنیم اگه مواد داخل کیک به خلال دندون چسبید پس باید بازم بهش زمان بدین و اگه نچسبید که کیک آماده س)از فر که در آوردیم گرمای اولیش که از بین رفت به ظرف دیگه ای برمیگردونیم و شربت سرد رو روش میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 22 فروردین 1395  2:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها