0

کیک بدون فر با حلوا

8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

کیک بدون فر با حلوا

#کیک بدون فر با حلوا
.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی بدون فر
تخم مرغ 3 عدد
آرد:8 قاشق غذا خوری ویا 150 گرم
شکر :8 قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک :یک پینچ ویا بین دو انگشت
طرز تهیه: کیک اسفنجی
قبل از هر چیز:
تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن .آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه.
 تخم مرغها را داخل ظرف مورد نظر شکسته همراه با شکر ووانیل با هم زن برقی اونقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه سپس
مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودیم به مایع اضافه کنید و با دور آروم همزن بزنید تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن. و یکدست بشه .بعد یک ربع بذارید استراحت کنه.
بعد هم کف تابه  چدن ویا نچسب رو چرب کنیدو مایع رو در تابه بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح ظرف پخشش کنیم بعد روی حرارت وسطی شعله ی گاز باحرارت خیلی خیلی کم بزارید در ظرف را نبندید وقتی روی کیکتون حباب زد یعنی کیکتون مغز پخت شده برگردونید و سمت دیگه را هم بزارید تا سرخ بشه بعد شعله را خاموش کنید وبزارید سرد بشه.
عزیزان حلوای به را بهتون آموزش دادم بعد ازاینکه کیک آماده شد حلوا ی( به) ویا هر نوع حلوا که دوست دارید مانند خامه بین کیک میذاریم بعد 2 تا 3 ساعت داخل یخچال میذاریم وبعد این مدت برش میزنیدو همراه با چای میل میکنید نوش جان.البته عزیزان من بافر درست کردم ولی این روش را که آموزش دادم برای کسانی که فر ندارند ویا هر کدوم از دوستان اگه خواستند از این روش ساده استفاده کنید . کیفیتش خیلی عالی میشه.

یک شنبه 22 فروردین 1395  12:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

پاسخ به:کیک بدون فر با حلوا

پاسخ به:کیک بدون فر با حلوا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی