مجله آشپزی مثبت: اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقی مانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
-
2 عدد بادمجان بزرگ
-
2 پیمانه اسپاگتی پخته
-
2 /1 1 پیمانه سس قرمز
-
روغن به میزان لازم
-
1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
-
2 ق س جعفری خرد شده
-
1 ق س ریحان خرد شده
-
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه:
1. بادمجانها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را بهصورت نوارهای باریک برش بزنید.
2. مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقههای بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقهها باید خوب سرخ شوند.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
4. حال رولها را آماده کنید ، بدین صورت که روی هرکدام از تکههای بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها 1 قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجانها را بهدقت لوله کنید. به کمک خلالدندان رولها را محکم کنید. رولها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رولها بریزید. سینی را به مدت 5 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.
5. بعدازآنکه رولها را از فر درآوردید، مقداری روغنزیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.