زمان آماده سازی۴۵ دقیقه
زمان پختن۳۰ دقیقه
درجه دشواری آسان
مناسب برای۴ نفر
وعده غذایی پیش غذا
۳ پیمانه کاهو
۱ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه لوبیا
۱ پیمانه سس مایونز
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ عدد گوجه فرنگی
۱ پیمانه زیتون بی هسته
اموزش طبخ سالاد لوبیا :
کاهو، مقادیری املاح و ویتامین دارد که از مهم ترین آنها میتوان به پیش ساز ویتامین A یعنی بتاکاروتن و اسید فولیک اشاره کرد. همچنین کاهو حاوی مقداری ویتامین C، K ، آهن، منیزیم و کلسیم است.
تخم مرغ دارای پروتئین و لوبیا قرمز یکی از مقویترین حبوبات روی زمین به شمار میرود و چون مواد پروتئینی آن نسبتاً زیاد است، عدهای از دانشمندان آن را به مانند عدس، “گوشت فقرا” هم نامیدهاند. زیرا ” تا حدودی” میتواند جای خالی گوشت حیوانی را در یک برنامهٔ غذایی سالم پر کند و تا حدی همان مواد لازم در گوشت را به بدن برساند.
لوبیا برای بعضی از مردم که دارای معده ضعیف هستند غذای سنگینی به شمار میرود و ممکن است به دشواری هضم شود.
اما اگر چند روزی آن را در آب خیس کنند و هنگامی که لوبیا میخواهد جوانه بزند آن را بپزند، هم زودتر پخته میشود و هم سریعتر گوارده و جذب میگردد.(منبع ویکی پدیا)
۱لوبیا ی از شب قبل خیس شده را بگذارید بپزد همچنین تخم مرغ ها را نیز بگذارید آب پز شود و در این فاصله کاهو ها را به اندازه دلخواهتان خرد کنید.
۲تخم مرغ های پخته و خرد شده ، لوبیا، زیتون و گوجه فرنگی خرد شده را با هم مخلوط کنید و توجه کنید تخم مرغ ها را زیاد هم نزنید که شکل انها بهم بخورد
۳سس مایونز را با ابلیمو،نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد فوق بریزید.
۴دور ظرفتان را کاهو بچینید و مواد مخلوط شده را درون ان بریزید و نوش جان کنید.