وب سایت دکتر کرمانی: شاید نشود چنین صبحانه ای را در طول هفته به دلیل کمبود وقت میل کرد، اما برای آخر هفته و روزهای تعطیل می توانید حسابی از خودتان پذیرایی کنید.
هر چیزی که یک صبحانه کامل و سالم باید داشته باشد را تورتیلا دارد، یک وعده از آن را میل کنید تا ببینید تا ناهار چه انرژی پیدا خواهید کرد. در این دستور پخت فقط مجبور شدیم نوع پنیر به کار رفته را تغییر دهیم چون می خواهیم همه مواد برایتان آشنا و در دسترس باشد.
مواد لازم:
-
یک عدد سیب زمینی متوسط ( حدود 225 گرم )
-
یک قاشق غذاخوری پیازچه تازه خرد شده
-
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
-
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
-
یک قاشق غذا خوری روغن کانولا
-
3 قاشق غذا خوری پنیر پیتزا، خوب خرد شده باشد
-
یک قاشق چای خوری روغن زیتون
-
یک دوم فنجان گوجه انگوری که از وسط دو نیم شده باشند
روش پخت:
1.فر را تا دمای 350 درجه گرم کنید.
2. سیب زمینی را در یک ماهی تابه گود یا قابلمه قرار دهید، آب بریزید تا روی سیب زمینی را بگیرد. آب را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بجوشد. از آب بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سیب زمینی را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.
3.دو قاشق چای خوری پیازچه را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک، فلفل، تخم مرغ ها و سفیده تخم مرغ در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. این ترکیب را آنقدر بهم بزنید تا یکدست شوند.
4.یک قاشق غذا خوری روغن کانولا را در یک ماهی تابه گود، نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و برش های سیب زمینی را اضافه کنید، 30 ثانیه بپزیدشان، سیب زمینی ها را آرام برگردانید تا به روغن آغشته شوند. یک دوم قاشق چای خوری نمک باقی مانده را روی سیب زمینی ها بریزید.
5.ترکیب سیب زمینی را با استفاده از کف گیر به کف ماهی تابه بچسبانید. ترکیب تخم مرغ را روی سیب زمینی ها بریزید، یک دقیقه بپزید. به آرامی ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ را بهم بزنید، دوباره سیب زمینی ها را به کف ماهی تابه پرس کنید. دو دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. از روی حرارت برش دارید و رویش پنیر پیتزا بریزید.
6.ماهی تابه را داخل فر بگذارید و اجازه دهید 7 دقیقه در دمای 350 درجه فر بپزد. غذا را از فر دربیاورید. یک قاشق چای خوری روغن زیتون را روی آن بریزید. غذا را آرام از ماهی تابه جدا کنید و داخل یک ظرف مخصوص سرو غذا قرار دهید. حالا روی غذا را با گوجه فرنگی ها و پیازچه ی باقی مانده تزئین کنید.