خوراك مخلوط بادمجان
خوراك مخلوط بادمجان
يكي دو سال پيش توي فروشگاه " رفاه " چشم همسر جان به كنسرو بادمجوني افتاد كه روش نوشته بود "خاويار بادمجان"
و از اونجا كه همسر جان عاشق بادمجونه... بلافاصله اين كنسرو رو به سبد خريد اضافه كرد..
خلاصه مطلب اينكه بعد از چشيدن و همچنين خوندن تركيبات روي كنسرو بعنوان شام سبك و رژيمي خودم ديگه تهيه اش مي كنم ( البته اين عكس اصلا رژيمي نيست و به طريق همون خاويار بادمجون كنسروي تهيه شده)...
و اما اينكه چرا اسمش رو تغيير دادم... بخاطر اين بود كه هر چي توي گوگل سرچ كردم خاويار بادمجون برام غذايي مشابه ميرزا قاسمي آورد كه جعفري و فلفل دلمه هم داشت... بخاطر همين اسم خاويار بادمجون رو از روش برداشتم...
بادمجان مكعبي خرد شده.... 4 عدد
پياز رنده درشت شده .... يك عدد متوسط
گوجه فرنگي رنده شده ... مقداري
رب گوجه فرنگي ... يكي دو قاشق
نمك و زردچوبه و فلفل سياه و فلفل قرمز... مقداري
چند عدد بادمجون رو پوست كنده و بصورت مكعب هاي كوچولو خرد كنيد... با كمي روغن + نمك + كمي فلفل سرخشون كنيد...
جداگانه پياز را رنده درشت و سرخ كنيد... بعد به پيازها كمي زردچوبه اضافه كنيد.. وقتي زردچوبه و پياز تفت خورد پوره گوجه رو اضافه و و 2 دقيقه تفت بديد ... بعد بادمجونهاي مكعبي شرخ شده رو اضافه كنيد..
رب گوجه رو توي كمي روغن تفت داده و روي مواد بريزيد + مقداري فلفل سياه و فلفل قرمز ( اين غذا بايد كمي تند باشه)
نمك اون رو اندازه كنيد... خوراك رو تفت بديد تا يكدست بشه و آب گوجه ها كشيده بشه..
نكتــــــــــــــــه:
اگه دوست داريد رژيمي درستش كنيد
بادمجونهاي مكعبي رو با يكي دو قاشق روغن تفت بديد... حرارت رو كم كنيد كه نسوزه..
بايد پيازها رو بدون روغن كمي تفت بديد تا شيشه اي بشه... بعد گوجه رو اضافه كنيد و بعد از يكي دو دقيقه بادمجونها رو بريزيد حرارت رو كم كنيد تا بادمجونها نرم بشه... بعد رب گوجه و ادويه رو هم اضافه كنيد...
پنج شنبه 19 فروردین 1395 10:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza