0

خوراک دل و جگر و قلوه به سبک اسکندریه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خوراک دل و جگر و قلوه به سبک اسکندریه

خوراک دل و جگر و قلوه به سبک اسکندریه


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1230.jpg
بازدید:	6
اندازه:	46.9 کیلوبایت
شناسه:	97516

جغور بغور یا خوراک دل و جگر و قلوه از غذاهای محبوب ایرانی است که در شهرهای ایران تقریبا یک جور اماده میشود.این طریق عربی یا اسکندریه ان هم بسیار عالی است.
من امتحان کردم یک مزه متفاوت از جغور بغور را تجربه خواهید کرد.

1-جگر گوسفند خرد شده 300 گرم
2-دل گوسفند خرد شده 300 گرم
3-قلوه گوسفند خرد شده 300 گرم
4-فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
5-زیره پودر شده 1/2 ق چ
6-دارچین 1/2 ق چ
7-سیر پوره شده 4 تا 5 عدد
8-پیاز خرد کرده 1 عدد بزرگ
9-اب لیموترش 2 ق س
10- فلفل و نمک به میزان لازم
11-پودر هل به اندازه یه پنسه
12-کره و روغن در حد نیاز
13-در صورت تمایل سیب زمینی 1 عدد متوسط
14-در صورت تمایل به تندی غذا میتوانید از فلفل قرمز تند هم استفاده کنید اما دانه های فلفل را از قبل بگیرید و انرا حلقه ای برش دهید.

طرز تهیه:

ابتدا جگر را اماده کنید به این صورت که پوست نازک ان را بکنید و ان را خرد کنید.قلوه را نیز پوست روی ان را بکنید از وسط نصف کنید و رگه های سفید ان را با چاقوی تیز جدا کنید که بوی بدی می دهد.دل را نیز از وسط نصف کرده خون داخل حفره ها را جدا کنید و خرد کنید.
سپس مشغول اماده سازی شوید:
ابتدا جگر را در کاسه جداگانه و دل و قلوه را در یک کاسه ریخته و با اب لیمو ترش ,
سیر ,نمک,فلفل و ادویه ها انها را مزه دار کنید .بگذارید انها به مدت 45 دقیقه داخل
یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند. روغن و کره را خوب داغ کنید و ابتدا دل و قلوه را ر
ریخته و به مدت 10 دقیقه سرخ کنید و هم بزنید .بعد این مدت جگرها را اضافه کنید
و با حرارت نسبتا بالا جگرها را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.در این مرحله پیاز و
فلفل دلمه ای را که از قبل خرد کرده اید داخل مواد بریزید حرارت را کمتر کنید و
بگذارید 10 دقیقه بر روی حرارت بماند و هر 1 تا 2 دقیقه ان را هم بزنید.در انتها
نمک وفلفل را اندازه کنید و با نان پیتا سرو کنید.اگر خواستید از سیب زمینی در این غذا استفاده کنید انرا حبه قندی خرد کنید یا قبلا سرخ کرده و در انتها روی غذا بریزید و یا با جگرها داخل ظرف بریزید و اجازه دهید با ان پخته شود.
در بعضی از رسپی های این غذا از رب انار برای طعم دهی بیشتر استفاده شده است.به نظر می -رسد خوب باشه من امتحان نکردم.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  10:16 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها