0

زبان گوساله سوخاری

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

زبان گوساله سوخاری

زبان گوساله سوخاری


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3495_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	67.6 کیلوبایت
شناسه:	171330جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3503_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	61.1 کیلوبایت
شناسه:	171331

مواد لازم:

زبان گاو یا گوساله: 1 عدد

پیاز: 1 عدد

سبزی معطر (جعفری، نعناع، برگ کرفس): چند شاخه

سیر: 4 حبه

برگ بو: اگه داشتین چند تا دونه

تخم مرغ: 2 تا 3 عدد

قارچ: 1 بسته کوچک

آرد سفید

پودر سوخاری

نمک، فلفل، زرچوبه، پودر آویشن

طرز پخت:

قبلا طرز تمیز کردن و پختن زبان رو توی خوراک زبان گفته بودم. به همون روش انجام دادم و بعد از خنک شدنش، زبان رو حلقه حلقه کردم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3461.JPG
بازدید:	0
اندازه:	36.4 کیلوبایت
شناسه:	171321

توی 3 ظرف جداگانه، آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری ریختم و ادویه ها رو کمی به تخم مرغ و کمی به پودر سوخاری اضافه کردم.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3462.JPG
بازدید:	1
اندازه:	30.9 کیلوبایت
شناسه:	171322

ظرف گود و نسبتا کوچکی رو روغن ریختم و روی حرارت گذاشتم. (برای قارچ و زبان، 2 ظرف جداگانه روی گاز گذاشتم)..قطعات زبان رو اول به آرد سفید آغشته کردم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3463.JPG
بازدید:	0
اندازه:	35.1 کیلوبایت
شناسه:	171323

بعد توی تخم مرغ زده شده زدم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3464.JPG
بازدید:	0
اندازه:	28.8 کیلوبایت
شناسه:	171324

و در نهایت توی پودر سوخاری غلطوندم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3466.JPG
بازدید:	0
اندازه:	34.8 کیلوبایت
شناسه:	171325

و توی روغن داغ دو طرفش رو سرخ کردم.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3467.JPG
بازدید:	0
اندازه:	39.4 کیلوبایت
شناسه:	171326

عین همین کارها رو واسه قارچها هم انجام دادم.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3474.JPG
بازدید:	0
اندازه:	40.0 کیلوبایت
شناسه:	171328

بعد هم بین دو لایه دستمال آشپزخانه گذاشتم تا روغن اضافیش بره

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3473.JPG
بازدید:	1
اندازه:	28.7 کیلوبایت
شناسه:	171327

می تونین از سبزیجات دیگه یا سیب زمینی سرخ کرده هم کنارش استفاده کنین.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  10:15 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها