0

⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

اولین آزمایش بازوی روباتیک در دانشگاه کرنل

ایسنا- محققان لابراتوار تحقیقاتی دانشگاه کرنل در نیویورک با نصب بازوی روباتیک پیشرفته بر روی مردم معمولی موفق به کشف محدودیت‌های این فناوری شدند. بازوی روباتیک مورد استفاده در این تحقیقات از نوع کاملا پیشرفته و قابل نصب روی بدن بوده و همچنین مجهز به انگشت‌هایی با موتور محرک مجزاست. این بازوی روباتیک دارای محدوده حرکتی 120 درجه است و با دو کیلوگرم وزن در نوع خود یک دستاورد علمی محسوب می‌شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت جلیقه ضدگلوله با الهام از 3 جانور

ایسنا- پژوهشگران موسسه فناوری ماساچوست با استفاده از مواد اولیه موجود در دنیای حیواناتی همچون صدف، نیزه ماهی و عنکبوت به دنبال ساخت جلیقه ضد گلوله مقاوم و ارزان‌قیمت هستند.فرانکویس بارسلت، مهندس مکانیک درباره هدف از این مطالعات جدید گفت: تنوع سیستم‌های دفاعی در دنیای حیوانات به ویژه حشرات، محققان را بر آن داشت تا با انتخاب سه سیستم دفاعی برتر، جلیقه ضدگلوله جدید را طراحی کنند. محققان معتقدند  اگر در ساخت جلیقه ضدگلوله یا لباس مقاوم در برابر نفوذ اشیای تیز از تار عنکبوت یا کرم‌های ابریشم اصلاح ژنتیک شده استفاده کنند، این جلیقه ها یا لباس ها  از انعطاف‌پذیری بیشتری برخوردار است و توانایی تحرک و نفس کشیدن را برای انسان با مشکل مواجه نخواهد کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پایان شهریورماه ؛ آخرین مهلت ارسال اثر به جایزه کتاب سال

پایان شهریورماه؛ آخرین مهلت ارسال اثر به جایزه کتاب سال

آخرین مهلت ارسال آثار به سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، پایان شهریورماه امسال اعلام شد. به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، دبیرخانه جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، از پدیدآورندگان، مترجمان، مصححان و ناشران دعوت کرد با ثبت‌نام در سایت کتاب سال، کتاب‌‌های پیشنهادی خود را تا پایان شهریورماه به دبیرخانه این جایزه معرفی کنند. تنها آثاری در این جایزه داوری و ارزیابی می شوند که پدیدآورنده یا ناشر کتاب، کاربرگ ثبت‌نام را در تارنمای جایزه تکمیل و به همراه دو نسخه از کتاب ارسال کند. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت« «www.ketabsal.ir» مراجعه کنند.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چین برای رفتن به مریخ موتور بدون سوخت ساخت

مهر - چین ادعا می کند نمونه عملیاتی از «موتور غیر ممکن بدون سوخت» را ساخته است. اگر این طرح اولیه جالب به طور واقعی ساخته شود، می تواند طی ۱۰ هفته انسان را به مریخ برساند. موتوری که EmDrive نامیده می شود بی نیاز از سوخت نیروی پیشرانه را تولید می کند و برای این کار در یک محفظه بسته  و به وسیله انرژی خورشیدی به امواج میکرو ویو جهش هایی وارد می کند.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برنامه ده‌ ساله علوم و فناوری جهان اسلام تصویب شد

برنامه ده‌ ساله علوم و فناوری جهان اسلام تصویب شد

مهر - در اولین اجلاس علوم و فناوری سران کشورهای عضو سازمان همکاری‌ اسلامی در قزاقستان، برنامه علوم و فناوری ۱۰ ساله (۲۰۲۶-۲۰۱۶) جهان اسلام (OIC) به تصویب رسید. در این اجلاس که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان برگزار شد، سران و وزیران علوم بیش از ۲۵ کشور اسلامی حضور داشتند.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رشد ۱۱۱ درصدی در حمایت از پروژه‌های تحقیقاتی

رشد ۱۱۱ درصدی در حمایت از پروژه‌های تحقیقاتی

ایسنا - رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با بیان اینکه تعداد پروژه‌های حمایت شده از سوی این صندوق در سال ۱۳۹۴ هزار و ۶۲۷ طرح بود که این میزان در سال ۱۳۹۵ با رشد ۱۱۱ درصدی به ۳ هزار و ۴۳۱ پروژه افزایش یافته است، گفت: با حمایت صندوق تعداد نمونه محصولات ساخته شده از ۳۱ محصول در سال ۹۴ به ۳۶ محصول در سال ۹۵ افزایش یافته است.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تلویزیون لیزری با نمایشگر ۱۰۰ اینچی رونمایی شد

تلویزیون لیزری با نمایشگر ۱۰۰ اینچی رونمایی شد

مهر - شرکت هایسنس از نسخه اصلاح شده Laser TV خود رونمایی کرده است. این دستگاه با قیمت ۱۰ هزار دلار عرضه می شود. به هرحال 100L8 D Laser TV جدید شبیه یک پروژکتور با طیف انتشار نور کوتاه است.  البته سیستم آن نیز پروژکتوری است اما این دستگاه دارای تیونر تلویزیون و بلندگوهای داخلی است. بخش اصلی این تلویزیون دستگاهی مجهز به  لنزهای پرتاب فوق العاده کوتاه است که زیر یک نمایشگر ۱۰۰ اینچی بدون لبه بلک دیاموند قرار می گیرد. منبع نور لیزر دستگاه نیز قابلیت کارکرد ۲۰ هزار ساعت را دارد.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بزرگ ترین موشک انگلیسی با یک عروسک به آسمان رفت

مهر- بزرگ ترین موشک انگلیسی دیروز به آسمان فرستاده شد. سوخت این موشک از تایرهای بازیافتی تامین شده بود. موشکSkybolt2 که به شرکت « Starchaser Industries» تعلق دارد، از پارک ملی نورثامبرلند  در انگلیس به فضا پرتاب شد. هدف از ارسال این موشک بررسی ایده سفرهای توریستی به فضا است. تنها سرنشین این موشک یک عروسک بود.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تبدیل شیشه به آینه با استفاده از نانوذرات

تبدیل شیشه به آینه با استفاده از نانوذرات

ایسنا- محققان امپریال کالج لندن موفق به طراحی ماده‌ای با استفاده از نانوذرات شده‌اند که می‌تواند شیشه را به آینه تبدیل کرده و دوباره آن را به حالت اول برگرداند. این ماده با استفاده از کنار هم قرار دادن نانوذرات طلا تولید شده است و می‌تواند حالت شفاف و بازتاب‌دهنده به شیشه بدهد. مهم تر از ساخت چنین ماده‌ جالبی در ابعاد نانو، استفاده از جریان‌های الکتریکی برای اعمال تغییر در حالت این ماده است.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روبات کپسولی جان انسان ها را نجات می دهد

مهر- محققان دانشگاه ام آی تی موفق به طراحی روبات کوچکی در ابعاد یک کپسول شده اند که پس از خورده شدن و ورود به درون بدن باز شده و جان انسان را نجات می دهد. روبات یادشده از نظر ساختاری بر مبنای اصول اوریگامی طراحی شده و مهم ترین کارکرد آن شناسایی اشیای خطرناک بلعیده شده توسط انسان ها مانند سکه یا باتری های کوچک ساعت، دربرگیری آن ها و خارج کردن آن ها از بدن است. حرکت روبات یادشده در محیط اطراف با استفاده از نیروی محرکه مایعات در جریان در شکم انسان و همین طور توانایی آن در تقلید از حرکات کرم ها صورت می گیرد.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درمان سرطان خون با سلول‌های بنیادی خون بندناف

درمان سرطان خون با سلول‌های بنیادی خون بندناف

ایسنا - درمان سرطان خون با سلول‌های بنیادی خون بندناف امکان پذیر است.دکتر مریم جوادیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: در کشورمان فقط بیماری‌هایی که منشاء خونی دارند مانند تالاسمی، سرطان خون و کم خونی ها با سلول‌های بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشخیص دقیق سرطان ها با اندو سونو گرافی

تشخیص دقیق سرطان ها با اندو سونو گرافی

ایرنا - دبیر دومین کنگره بین المللی اندوسونوگرافی گفت: اندوسونوگرافی تشخیص دقیق تر سرطان های گوارش، مجاری صفراوی و لوزالمعده را میسر کرده است. دکتر اسدزاده اظهار کرد: با این دستگاه پیشرفته می توان تشخیص داد که این بیماری در مراحل اولیه یا پیشرفته قرار دارد. وی، جلوگیری از جراحی های بی مورد را از جمله مزیت های این دستگاه اعلام کرد.تشخیص ضایعات درون بدن که با دستگاه های تشخیصی مانند سی تی اسکن هم قابل مشاهده نبوده، با اندوسونوگرافی به صورت دقیق امکان پذیر است.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید ماهی‌ های آزمایشگاهی با دست‌کاری ژنتیکی

ایرنا - محققان پژوهشگاه رویان موفق شدند برای نخستین بار در کشور و به کمک دست‌کاری ژنتیکی، ماهی‌ های آزمایشگاهی تولید کنند که دارای خصوصیات بیماری های موردنظر هستند.ایجاد مدل یک بیماری برای بررسی و شناخت آن بسیار مهم است و امکان آزمایش روش های درمانی جدید و پایش میزان موثر بودن آن ها را فراهم می کند.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوهر تاتو به غدد لنفاوی آسیب می زند

جوهر تاتو به غدد  لنفاوی آسیب می زند

ایرنا – مطالعات نشان می‌دهد میکرو و نانوذرات تاتو (خالکوبی) می‌توانند داخل بدن حرکت کنند و به گره‌های لنفاوی برسند.مطالعات جدید برای اولین بار نشان می‌دهد رنگدانه‌های ارگانیک و غیر ارگانیک استفاده شده در جوهر تاتو و آلاینده‌هایی مانند نیکل، کروم، منگنز یا کبالت می‌توانند داخل بدن حرکت کنند.این رنگدانه ها وارد پوست می شوند و در بدن حرکت می‌کنند و به گره‌های لنفی می‌رسندو می‌توانند منجر به افزایش سایز گره‌های لنفاوی شوند.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیچ گوشتی هوشمند

شرکت بوش پیچ گوشتی هوشمند Bosch GO را عرضه کرده که مجهز به سیستم خاص E-clutch است.به گزارش مهر ، سیستم مذکور در مورد میزان سفت کردن پیچ ها تصمیم می گیرد و درباره نحوه بستن آن ها و حتی سرعت فعالیت پیچ گوشتی تصمیم می گیرد.این وسیله باعث می شود کاربران از مشکلات بستن پیچ ها روی سطوح ناهموار رهایی یابند و بدون فشارآوردن بیش از حد بتوانند از خوب متصل شدن سطوح به هم مطمئن شوند.داخل این پیچ گوشتی باتری 3.6 ولت و 1.5 آمپری وجود دارد که برای ۹۰ دقیقه استفاده کافی است.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها