0

⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

روبات نگهبان

روبات نگهبانروبات نگهبان

یک شرکت، روبات امنیتی برای محل کار ساخته که می تواند تا ۳۶۰ درجه اطراف خود را ببیند و قابلیت دید در شب دارد. به گزارش مهر، روبات های مذکور به اندازه خودروهای خودران هوشمند هستندو بدون برخورد به نقطه ای در محل کار تردد می کنند.این روبات دارای قابلیت دید در شب، حسگرهای گرمایی، اسکنر لیزری و ردیاب های دود است. همچنین قابلیت ردیابی درها و پنجره های باز و هرگونه رویداد غیرمعمول را دارد و در صورت لزوم با انسان تماس می گیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  10:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشخیص سرطان پانکراس با موبایل

تشخیص سرطان پانکراس با موبایلتشخیص سرطان پانکراس با موبایل

محققان موفق به توسعه ابزار تشخیصی در قالب اپلیکیشن تلفن هوشمند شدند که قسمت سفید چشم را برای تشخیص علایم اولیه سرطان پانکراس بررسی می کند.به گزارش ایسنا ،یکی از علایم اولیه سرطان پانکراس، زردی است که از طریق زرد شدن پوست و چشم و به دلیل وجود ماده بیلی‌روبین در خون ایجاد می‌شود. اپلیکیشن BiliScreen  ، از دوربین گوشی همراه با الگوریتم‌های بینایی رایانه ای و یادگیری ماشینی برای تشخیص سطوح بالای بیلی روبین در قسمت سفید چشم استفاده می‌کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  10:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درمان نارسایی قلبی با ایمپلنت کوچک فلزی

درمان نارسایی قلبی باایمپلنت کوچک فلزی

درمان نارسایی قلبی با ایمپلنت کوچک فلزی

محققان دستگاهی تولید کردندکه می‌توان در بیماران با نارسایی قلبی دیاستولیک ایمپلنت کرد.به گزارش ایسنا ، دستگاه CORolla ، برای کمک به بطن چپ طراحی شده و به ورود حجم بیشتری خون کمک می‌کند.این دستگاه از سیم‌های فلزی تشکیل شده که شامل مجموعه‌ای از فنرهایی است که بعد از فشرده شدن توسط بطن چپ، با هم کارو به سمت جلو حرکت می‌کنندواز طریق جراحی زیر پوستی در قلب بیمار ایمپلنت خواهند شد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیگیری مشکل اینترنت کاربران بازی های آنلاین توسط وزیر ارتباطات

پیگیری مشکل اینترنت کاربران بازی های آنلاین توسط وزیر ارتباطات

مهر - به دنبال اعتراض برخی کاربران، وزیر ارتباطات از پیگیری مشکل کیفیت اینترنت برای بازی های رایانه ای آنلاین خبر داد.آذری جهرمی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: شکایت هایی از طرف برخی جوانان عزیز درباره  بی کیفیتی شبکه اینترنت برای کاربرانی که از بازی های رایانه ای استفاده می کنند مطرح می شود.وی از کاربران خواست جزئیاتی از نام بازی هایی که برای آن مشکل وجود دارد و نیز نوع مشکل ارائه کنند.وی با تاکید بر این که موضوع را پیگیری خواهد کرد، خطاب به کاربران بازی های رایانه ای گفت: لطفا مراتب اعتراض از وضعیت کیفیت اینترنت در بازی های آنلاین را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت ارتباطات (۱۹۵) گزارش دهید.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فروش 3200 میلیاردی محصولات نانویی ایران

فروش 3200 میلیاردی محصولات نانویی ایران

ایسنا - با تولید 328 محصول در حوزه نانو فناوری از سوی محققان کشور، هم اکنون حجم بازار محصولات فناوری نانوی ساخت ایران به 3200 میلیارد ریال و میزان اشتغال ایجاد شده در این فناوری به 6500 شغل رسیده است.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

50 دانشگاه و پژوهشگاه کشور در میان مؤثرترین‌های دنیا

50 دانشگاه و پژوهشگاه کشور در میان مؤثرترین‌های دنیا

ایسنا - بر اساس اطلاعات پایگاه ISI پنجاه دانشگاه و پژوهشگاه کشور جزو موثرترین‌های دنیا قرار گرفتند، ضمن‌ آن که جایگاه نوآوری کشور در سال 2017 در مقایسه با سال گذشته 3 پله بهبود یافته ؛ به گونه‌ای که جایگاه 75 را بین 127 کشور کسب کرده است.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اکسیژن زمین در ماه کشف شد

اکسیژن زمین در ماه کشف شد

مهر - یک کاوشگر ژاپنی موفق به کشف اکسیژن متعلق به زمین در ماه شد.تلاش هایی از نوع کشف اکسیژن در ماه با این هدف صورت می گیرد که راه برای کلونی سازی روی ماه هموار شود.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت تجهیزات الکترونیکی پیشرفته از برگ‌های پاییزی

ساخت تجهیزات الکترونیکی پیشرفته از برگ‌های پاییزی

ایرنا - محققان از برگ‌های خشک شده نوعی درخت، مدارهای الکترونیکی پیشرفته ساختند.در شمال چین، کنار اغلب جاده‌ها با درختان پالونیا پوشیده شده و در پاییز برگ این درختان به زمین می‌افتد. اکنون محققان این برگ های خشک را به نوعی کربن متخلخل تبدیل کردند که در ساخت تجهیزات الکترونیکی کاربرد دارد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«غایت شناسی اخلاق فلسفی و اخلاق عرفانی» منتشر شد

کتاب «غایت شناسی اخلاق فلسفی و اخلاق عرفانی؛ مقایسه آرای ابن سینا و ابن عربی»، به قلم دکتر محمدرسول روزبه و به همت نشر معارف منتشر شد.  به گزارش خبرگزاری مهر، در این کتاب، ابتدا معنای غایت از دیدگاه متفکران مسلمان و رابطه آن با نظام اخلاقی اسلام و سپس دیدگاه هنجاری نظام اخلاقی اسلام و نسبت آن با غایت و غایت‏گرایی بررسی می شود.

شنبه 11 شهریور 1396  1:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بزرگداشت زنده یاد فرهنگ شریف برگزار می‌شود

بزرگداشت زنده یاد استاد فرهنگ شریف نوازنده پیش کسوت موسیقی ایرانی شنبه ۱۸ شهریور در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار می‌شود.استاد فرهنگ شریف از نوازندگان سرشناس و برجسته و صاحب سبک‌ تار، چهارشنبه ۱۷ شهریور سال ۹۵ در  ۸۵ سالگی دار فانی را وداع کرد.زنده یاد فرهنگ شریف از نوازندگان سرشناس و برجسته و صاحب سبک‌ تار است که تار را نزد استادان عبدالحسین شهنازی و مرتضی نی‌داوود آموخت.

شنبه 11 شهریور 1396  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

دریافت پالس‌های رادیویی از یک منبع اسرارآمیز فضایی

ایرنا - ابزار Listen که به‌منظور شناسایی حیات هوشمند در جهان ساخته شده ، 15 پالس رادیویی پرتوان را از یک منبع اسرارآمیز به نام 121102  FRB در آن سوی جهان دریافت کرده است.این انفجارهای رادیویی، پالس‌های کوتاه و درخشانی هستند که از یک منبع بسیار دور و ناشناخته می‌آیند و 121102  FRB تنها منبعی است که تاکنون پالس‌های آن تکرار شده‌اند.تاکنون بیش از 150 انفجار پرانرژی از این جسم فضایی دریافت شده است. 121102 FRB سال گذشته به عنوان کهکشان کوتوله با فاصله 3 میلیارد سال نوری از زمین شناسایی شد.تا کنون پالس‌هایی با چنین فرکانس بالایی دریافت نشده و این موضوع امکان ارزیابی دقیق انفجارهای رادیویی را فراهم کرده است.

شنبه 11 شهریور 1396  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صفحه کلید هوشمند مجهز به دکمه لمسی

لاجیتک صفحه کلید هوشمندی طراحی کرده که دارای دکمه لمسی است وبا توجه به محتوای رایانه جعبه ابزارمرتبط را برای آن فراهم می کند.به گزارش مهر، این صفحه کلیددارای دکمه لمسی میانبر است که ابزارهایی را با توجه به محتوا در نرم افزار موجود در پی سی یا مک فعال می کند.کاربر با لمس، ضربه یا چرخاندن این دکمه می تواند ابزارهای محبوب در نرم افزار خلق محتوا را کنترل کند.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رونمایی از دستگاه حمل بیماران ساخت محققان کشور

رونمایی ازدستگاه حمل بیماران ساخت محققان کشور

محققان یکی ازشرکت‌های دانش‌بنیان کشور موفق به ساخت دستگاه حمل بیمار شدند.این دستگاه که درپژوهشگاه ابن‌سینای جهاددانشگاهی رونمایی شد، با قابلیت‌های منحصربه فرد و تحمل وزن تا حداکثر 260 کیلوگرم، امکان حمل و جابه جایی بیماران وافرادکم‌توان حرکتی رابه راحتی فراهم می کندودرمراکزی از جمله بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، توانبخشی، منازل و استخرها قابل استفاده است .به گفته حاجی بابایی، سخنگوی شرکت دانش‌بنیان سازنده ،نیروی محرکه دستگاه الکتریکی است و کنترل دستگاه انواع سیستم‌های امنیتی  را برای جلوگیری از بروزمشکل دارد. قیمت نمونه خارجی دستگاه سه هزار یورو وقیمت نمونه داخلی حدود یک چهارم است.

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میزبانی اطلاعات در شبکه‌های محلی در آخرین به روزرسانی تلگرام

میزبانی اطلاعات در شبکه‌های محلی در آخرین به روزرسانی تلگرام

فارس - تلگرام در تازه‌ترین به روزرسانی به موضوع انتقال اطلاعات به CDN‌ها اشاره کرده است. این پیام رسان پیشتر از آغاز استفاده از شبکه‌های ارائه محتوا (CDN‌) به صورت رمزگذاری شده در ایران از ۲۷ جولای خبر داده واعلام کرده بود: در قالب این خدمات از رمزگذاری محتوا برای تسهیل دسترسی عموم به داده های چندرسانه ای درباره کانال هایی با بیش از 100هزار عضو پشتیبانی می‌شود.بنابراعلام قبلی تلگرام، CDNها در مناطقی قرار می گیرد که ترافیک تلگرام در آن ها بالا باشد. هدف استفاده از سرورهای توزیع محتوا یا CDN ها در برخی کشورها افزایش سرعت بارگذاری است.اکنون تلگرام درباره ویژگی های نسخه ٤.٢  اعلام کرده است در این نسخه کاربران از « دانلود سریع تر رسانه‌ها از کانال‌های عمومی بزرگ به لطف CDN رمزنگاری شده جدید» برخوردار خواهند شد.

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

پاسخ به:⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️این خودرو مسافرانش را انتخاب می کند!

خودروی خودران الکتریکی ساخته شده است که مسافران را برحسب علایق مشترک با یکدیگر انتخاب می کند! به گزارش مهر ، خودرویSmart Vision EQ For Two کاملا خودران و بدون فرمان است.  پیشنهادهای مسافر جدید براساس موقعیت او، مسیر سفر و همچنین اطلاعات درباره پروفایل های شخصی مسافران انجام می شود.

دوشنبه 13 شهریور 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها