0

⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

احتمال وجود حیات در یکی از قمرهای زحل

احتمال وجود حیات در یکی از قمرهای زحلاحتمال وجود حیات در یکی از قمرهای زحل

دانشمندان می‌گویند ترکیباتی را در یکی از قمر‌های زحل یعنی تایتان شناسایی کرده اند که احتمال وجود حیات در آن را تقویت می‌کند.به گزارش مهر ، ستاره شناسان می‌گویند ترکیبات شیمیایی شناسایی شده در تایتان زیست برخی انواع میکروارگانیسم‌ها  را در آن ممکن می‌کند. این در حالی است که قمر یادشده بسیار سرداست و در فاصله بسیار زیادی از خورشید قرار دارد.مولکولی در اتمسفر تایتان شناسایی شده که می‌تواند منجر به شکل گیری سلول‌های زنده شود و شواهدی وجود دارد که این مولکول در سطح این قمر زحل هم وجود دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پای روباتیک ویژه بیماران سکته مغزی

دانشمندان پای روباتیکی تولید کردند که به مبتلایان به سکته کمک می‌کند به درستی راه بروند.به گزارش ایسنا، 80 درصد بیماران پس از سکته مغزی عملکرد طبیعی اندام‌های خود را از دست می‌دهند. محققان در دانشگاه‌ها روارد موفق به توسعه اسکلت خارجی شدند که می‌توان به عنوان لباس از آن استفاده کرد و به واسطه آن توانایی راه رفتن را پس از سکته بهبود بخشید.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدیر عامل تلگرام: «موبوگرام» ناامن است

مدیر عامل تلگرام: «موبوگرام» ناامن است

فارس - پاول دورف درباره استفاده از موبوگرام نوشت: «موبوگرام» ناامن است و توصیه‌ نمی‌کنم از آن استفاده کنید.مدیرعامل تلگرام در پاسخ به یکی از کاربران درباره استفاده از موبوگرام نوشت: «موبوگرام» ناامن است و توصیه‌ نمی‌کنم از آن استفاده کنید.

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چین شبکه ارتباطی کوانتومی غیرقابل هک راه اندازی می‌کند

چین شبکه ارتباطی کوانتومی غیرقابل هک راه اندازی می‌کند

فارس - چین چندی قبل با فناوری کوانتومی موفق به برقراری ارتباط میان زمین و یک ماهواره در فضا شد و حالا قصد دارد شبکه‌ای غیرقابل هک با فناوری مذکور ابداع کند.چین راه اندازی شبکه مذکور را از ماه آینده آغاز می‌کند و مدعی است این شبکه به بزرگ ترین شبکه ارتباطی کوانتومی جهان مبدل خواهد شد و 2000 کیلومتر طول خواهد داشت. شبکه یاد شده پکن را به شانگهای متصل می‌کند و در بین راه از شهرهای مختلفی می‌گذرد.از این شبکه برای برقراری ارتباط ایمن میان ادارات مختلف دولتی در هر شهر استفاده خواهد شد و قرار است نهادهای اداری، مالی، نظامی و حتی صنعت برق از خدمات یادشده بهره مند شوند.

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چسبی که زخم های داخلی را می چسباند

چسبی که زخم های داخلی را می چسباندچسبی که زخم های داخلی را می چسباند

محققان با الهام از مایع لزجی که هنگام حرکت حلزون روی سطح به جا می ماند، نوعی چسب ساخته اند. می توان با این چسب برش ها و زخم اندام های داخلی را به هم چسباند. به گزارش مهر، پزشکان  به زودی می توانند زخم ها و برش ها در اندام های داخلی بدن را با نوع خاصی چسب به هم بچسبانند. این چسب انعطاف‌پذیر می‌تواند در پیوند مجدد محل برش در جراحی اعضای بدن حتی در صورت خیس یا مرطوب بودن محل عمل کند و مهم ترین ویژگی آن عدم آزادسازی سموم در بدن است.آزمایش این چسب روی قلب تپنده خوک در آزمایشگاه موفقیت آمیز بوده است.

سه شنبه 10 مرداد 1396  9:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دانشمندان از هوا غذا تولید کردند

محققان فنلاندی موفق شده اند با انرژی خورشیدی و دی اکسید کربن غذای پروتئینی تهیه کنند. این روش تولید غذا از هواست!به گزارش مهر ، محققان امیدوارند با این غذا بتوانند قحطی را از بین ببرند. این غذای پودری با انرژی پنل های خورشیدی و دی اکسید کربن هوا تولید می شود. این ماده در آزمایشگاه و با راکتورهای پروتئین با ظرفیت یک فنجان قهوه تولید شده است. راکتورهای مذکور در شبانه روز می توانند یک قاشق  پروتئین تولید کنند.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوان سازی مغز با خون بند ناف

جوان سازی مغز با خون بند ناف

مهر - محققان با تزریق پروتئین موجود در خون بند ناف، حافظه را به موش های پیر بازگرداندند و مشکلات یادگیری را در آن ها حل کردند.تست روی جوندگان ضعیف نشان می دهد پروتئین درمانی می تواند ناحیه هیپوکامپ مغز راکه برای تشکیل حافظه ضروری است ، مجددا جوان سازی کند. هیپوکامپ اولین ناحیه ای است که در زمان پیری تخریب می شود.موش های پیری که مورد درمان با این پروتئین قرار گرفتند، در تست های رفتاری، شبیه جانوران جوان عمل کردند. این پروتئین مشتق از خون بند ناف می تواند اسلحه ای بالقوه علیه کاهش عوارض پیری و بروز بیماری های عصبی مانند آلزایمر باشد.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درمان زخم قرنیه با سلول‌های بنیادی

درمان زخم قرنیه با سلول‌های بنیادی

ایرنا – مطالعات نشان می‌دهد سلول‌های بنیادی قرنیه در درمان انواع آسیب قرنیه ناشی از سوختگی، زخم، ساییدگی، خراشیدگی، مشکلات لنز تماسی و عفونت موثر است.مطالعات نشان می‌دهد بهترین گزینه برای درمان انواع آسیب‌های قرنیه، سلول‌ بنیادی است.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هسته خورشید 4 برابر سریع‌تر از سطح آن می‌چرخد

هسته خورشید 4 برابر سریع‌تر از سطح آن می‌چرخدهسته خورشید4برابر سریع‌تر از سطح آن می‌چرخد

تاکنون محققان بر این باور بودند که پوسته و هسته خورشید با سرعت یکسان چرخش می‌کنند،اما تحقیقات جدید نشان دادهسته خورشید با سرعت 4 برابر سطح آن چرخش می‌کند. به گزارش ایرنا ، همچنین هسته خورشید بسیار داغ‌تر از سطح آن است و دمای آن به 29 میلیون درجه فارنهایت می‌رسد. دمای سطح خورشید 10 هزار درجه فارنهایت است. تفاوت سرعت بین چرخش سطح و هسته خورشید می‌تواند اسرار چگونگی تشکیل و تحول این ستاره را افشا کند.

شنبه 14 مرداد 1396  1:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔴🔵 اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي 🔵🔴

مگاروبات ۵ متری

پاسخ به:🔴🔵 اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي 🔵🔴

یک شرکت آمریکایی مگاروباتی ۵ متری با نام «ایگل پرایم» ساخته که ۱۲ تن وزن و ۴۳۰ اسب بخار قدرت دارد.به گزارش مهر ، این مگاروبات اکنون آماده است در لیگ مگاروبات های ژاپنی شرکت کند. اپراتور این روبات در بخش سر آن می نشیند و می تواند حرکات آن را کنترل کند. جالب آن که این ماشین غول پیکر سرعت زیادی دارد.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت کاروان روباتیک ایران با کسب مقام دوم جهان از مسابقات ژاپن

بازگشت کاروان روباتیک ایران با کسب مقام دوم جهان از مسابقات ژاپن

خبرگزاری صدا وسیما - کاروان روباتیک کشورمان با کسب 19 مقام از بیست و یکمین دوره مسابقات جام جهانی روبوکاپ، جمعه شب از ژاپن به میهن بازگشت و در فرودگاه امام خمینی (ره) مورد استقبال دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد و استاندار قزوین قرار گرفت.بیش از 17 تیم در بخش دانشجویی و 10 تیم در بخش دانش آموزی کشورمان در این دوره از مسابقات حضور داشتند.دکتر ولایتی در این مراسم با تأکید بر این که باید بودجه پژوهش افزایش یابد ،گفت: این بودجه را از رقم 600 به هزار میلیارد تومان افزایش دادیم و بخشی از این بودجه به جذب نخبگان اختصاص یافت. وی با اشاره به کسب 10 مقام دانشگاهی و 9 مقام دانش آموزی در مسابقات جهانی روبوکاپ ژاپن افزود: این که در بین ۵۰ کشور جهان، ایران مقام دوم را به لحاظ تعداد مدال‌ها کسب کرده،  جای افتخار است.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعجب هیئت‌های خارجی از پیشرفت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان ایران

تعجب هیئت‌های خارجی از پیشرفت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان ایران

فارس - هیئت‌های خارجی شرکت کننده در مراسم تحلیف ریاست جمهوری از دستاوردهای شرکت‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات ابراز شگفتی کردند.‌ برخی از هیئت‌های خارجی شرکت کننده در مراسم تحلیف ریاست جمهوری، در زمان حضور خود در ایران، به منظور آشنایی با دستاوردهای فناورانه ایران از نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات بازدید به عمل آوردند.این هیئت‌ها تاکید کردند که انتظار این میزان پیشرفت از شرکت‌های ایرانی را به ویژه در شرایط تحریم نداشته‌اند. بعضی از این هیئت‌ها خواستار خرید محصولات دانش‌بنیان «های‌تک» ایرانی شدند و برای توسعه روابط تجاری در این حوزه با ایران اعلام آمادگی کردند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی

راه اندازی صندوق پژوهش وفناوری جهاددانشگاهی

پارسا - رئیس سازمان فناوری جهاد دانشگاهی ازراه اندازی صندوق پژوهش وفناوری با هدف ایجاد جهش درتجاری سازی طرح های فناورانه از امروز 16مرداد خبرداد وگفت : حدود 500 شرکت در صف تقاضا برای بهره مندی از تسهیلات تجاری سازی قرار دارند .بیجندی در گفت و گو با خراسان ادامه داد : صندوق پژوهش وفناوری جهاددانشگاهی یک صندوق خطرپذیر است که باهدف ایجاد جهش در تجاری سازی پژوهش وفناوری راه اندازی می شود.وی سرمایه اولیه این صندوق را  5 میلیارد تومان عنوان کرد وافزود :بنا داریم با حمایت شرکت های مختلف سرمایه گذاری در کشور  به تدریج اعتبار این صندوق را افزایش دهیم.در این راستا تاکنون حدود 70 محصول فناورانه به مرحله تجاری سازی رسیده اند و سازمان در حوزه های مختلف از جمله مطالعات بازار، فروش، ارتقای محصول و کمک به تجاری سازی محصول، این شرکت ها راحمایت می کند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستبند ردیابی مسیر برای نابینایان

دستبند ردیابی مسیر برای نابینایاندستبند ردیابی مسیر برای نابینایان

دستبندی برای نابینایان ساخته شده که با کمک پژواک امواج صوتی، موانع موجود در مسیر کاربر خود را ردیابی می کند.به گزارش مهر ، دستبند Sunu با فناوری های سونار و بازخوردهای لمسی به نابینایان کمک می کند مسیر خود را ردیابی کنند.هرچه شیء نزدیک تر باشد، امواج انعکاس یافته قوی تر و در نتیجه بند دستگاه با شدت بیشتر مرتعش می شود و برعکس.این دستگاه با باتری کار می کند و با یک بار شارژ ٤ ساعت روشن می ماند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:21 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رصد توفانی به اندازه کره زمین روی نپتون

رصد توفانی به اندازه کره زمین روی نپتونرصد توفانی به اندازه کره زمین روی نپتون

منجمان در هاوایی توفان عظیمی را در ناحیه استوایی نپتون شناسایی کرده‌اند که به قدری بزرگ است که ناحیه‌ای به اندازه کره زمین را پوشش می‌دهد. به گزارش ایسنا ، طول این توفان در مرکز آن، 9 هزار کیلومتر یعنی یک سوم اندازه شعاع نپتون و سه چهارم اندازه زمین گزارش شده است.طول و عرض جغرافیایی این توفان حداقل 30 درجه است. مشاهده توفانی متشکل از ابرهای با این شفافیت، در چنین عرض جغرافیایی پایینی منجمان را شگفت‌زده کرد.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:22 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها