0

⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔴🔵 اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي 🔵🔴

تختخواب هوشمند با قابلیت تنظیم دما

پاسخ به:🔴🔵 اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي 🔵🔴

تختخوابی عرضه شده که دمای دوطرف آن به دلخواه قابل تنظیم است. به گزارش مهر ،تختخواب SmartDuvet Breeze دارای ملحفه و تشک منحصربه فردی است که به جعبه کنترل زیر تخت متصل می شود که مشابه پمپ هوای مکانیکی است. این ابزار به شما امکان می دهد دمای هر یک از 2نیمه تختخواب را بر اساس علاقه خود تنظیم کنید. لذا می توان نیمی از تخت را خنک نگه داشت و در عین حال کاری کرد که نیمه دیگر تخت گرمای بیشتری داشته باشد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 1 تیر 1396  9:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نخستین نمایشگر انعطاف پذیر «او ال ای دی» جهان

ال جی نخستین نمایشگر انعطاف پذیر شفاف ۷۷ اینچ دنیا را ساخته است.به گزارش مهر  ،عرض این صفحه نمایش 170.5 سانتی متر است و وضوح UHD ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ دارد.شفافیت آن نیز ۴۰ درصد است و می توان آن را تا ۱۸۰ درجه خم کرد. این صفحه نمایش همچون شیشه شفاف و چنان منعطف است که حتی می‌توان آن را لوله کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 تیر 1396  8:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگاهی برای نظارت طولانی بر دیابت

دانشمندان ابزاری برای نظارت بر دیابت ساختند که برای استفاده به مدت یک هفته مناسب است.به گزارش ایسنا ،این حسگر زیستی که مانند دستبند روی مچ بسته می‌شود، از ژل "مایع یونیک در دمای اتاق"برای اندازه گیری مقادیر بسیار کم عرق روی پوست بهره می‌گیرد.این دستگاه به فرستنده کوچکی مجهزاست که با فشار یک دکمه، داده‌های ثبت شده را به یک برنامه گوشی هوشمند انتقال می دهد.

یک شنبه 4 تیر 1396  9:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تلویزیون کاغذ دیواری به بازار آمد

ال جی محصولی به نام تلویزیون کاغذ دیواری ۷۷ اینچی با قیمت ۲۰ هزار دلار به بازار عرضه کرد . ضخامت این دستگاه یک پنجم اینچ است و به وسیله چند آهن ربا به دیوار می چسبد.به گزارش مهر ، همچنین برای اجتناب از وجود سیم های متعدد، فقط یک سیم به سیستم صوتی دستگاه متصل می شود. این تلویزیون علاوه بر قابلیت اتصال به وای فای دارای 4 پورت HDMI و فناوری های ویدئو ۴K  و HDR است.

یک شنبه 11 تیر 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تاکید بر توجه به تدوین فرهنگ عامه و کتاب مشاهیر

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر تدوین کتاب فرهنگ عامه و مفاخر و مشاهیر در کشور تاکید کرد.به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی افزود: تهیه، چاپ و انتشار کتاب فرهنگ عامه و مفاخر و مشاهیر جزو ضروریات است و دولت از آن حمایت می‌کند.او ادامه داد: در این زمینه در کشور کارهای بسیار خوبی طی سال‌های گذشته انجام گرفته  است و باید با همکاری بخش‌های مختلف اقدام‌های شایسته‌تری انجام شود.

سه شنبه 13 تیر 1396  9:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت مقاوم ترین غضروف مصنوعی دنیا

محققان با ارائه شیوه‌ای نوین از تولید غضروف مصنوعی خبر داده اند که شباهت خیره کننده‌ای به نمونه طبیعی دارد. به گزارش مهر، محققان امیدوارند این فناوری جدید بتواند به بیماران مبتلا به ورم مفاصل کمک کند تا زندگی بهتری نسبت به قبل داشته باشند.می توان از این نوآوری برای جایگزین سازی بافت غضروفی آسیب دیده در ناحیه ران و زانو استفاده کرد. محققان در محیط آزمایشگاهی موفق به تولید بافت غضروفی جدیدی شده اند که تا 6 بار مستحکم تر از بهترین نمونه‌ها ی قبلی است.

چهارشنبه 14 تیر 1396  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشخیص فوری عفونت با یک قطره خون

محققان دستگاه قابل حملی ساخته اند که با یک قطره خون قادر به تشخیص سریع «سپسیس»  ( عفونت خون ) است.به گزارش ایرنا ، عفونت خون یا سپسیس که گاهی مسمومیت خون نیز نامیده می‌شود، یک واکنش ایمنی خطرناک و جدی است.این دستگاه کوچک سلول‌های ویژه‌ای به نام نوتروفیل را شمارش و پروتئین CD64 را روی سطح نوتروفیل‌ها اندازه‌گیری می‌کند. همزمان با این موارد، علایم حیاتی بیمار نیز اندازه‌گیری می‌شود. محققان امیدوارند با این روش علاوه بر تشخیص بیماری، پیشرفت آن را نیز کنترل کنند.

چهارشنبه 14 تیر 1396  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محقق ایرانی ماده نانویی ضد اشعه فضایی ساخت

دانشمند ایرانی در دانشگاه ملی استرالیا ماده نانویی جدیدی ساخته که می‌تواند فضانوردان را از اشعه‌ها ی مادون قرمز و ما فوق بنفش حفظ کند. به گزارش مهر ، محققان دانشگاه ملی استرالیا به سرپرستی محسن رحمانی ماده نانویی با ضخامت کم ساخته اند که می تواند مسافران فضایی را در برابر اشعه‌ها ی خطرناک حفظ کند.سطح این ماده از ذرات نانو پوشیده شده که می‌تواند طیف موج نورهای مادون قرمز و مافوق بنفش را منعکس کند. جالب آن که لایه‌ها ی متعدد این ماده می‌توانند جداگانه اجازه عبور نور را بدهند.

چهارشنبه 14 تیر 1396  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت تلسکوپ برای مشاهده مستقیم امواج گرانشی کیهان

دانشمندان انگلیسی تلسکوپی ابداع کرده‌اند که هدف آن مشاهده مستقیم سیگنال‌های نوری مرتبط با امواج گرانشی است.به گزارش ایسنا ، این تلسکوپ در جزیره لاپالمای اسپانیا نصب شده است.این یافته‌ها می‌تواند به منجمان اطلاعات بیشتری درباره امواج گرانشی تولید شده در کیهان بدهد و حتی راز و رمزهای موجود درباره گرانش را حل کند.

پنج شنبه 15 تیر 1396  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف دایناسور ۱۳۲ میلیون ساله در کارخانه آجرپزی

مهر - فسیلی ۱۳۲ میلیون ساله از زمین های یک کارخانه آجرپزی در انگلیس کشف شده است. این فسیل یک اسکلت کامل از دایناسوری با ۳ متر قد و ۱۰ متر طول است.ماه فوریه بولدوزری در این کارخانه هنگام کار یک بلوک بزرگ از زمین بیرون آورد که حاوی یک تکه استخوان بود. پس از آن دانشمندان بقایای این دایناسور را از زیر خاک بیرون آوردند.وزن این خزنده 4.6 تن (هم وزن یک فیل آفریقایی) تخمین زده می شود.

پنج شنبه 15 تیر 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روز ادبیات کودکان و نوجوانان در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

به گزارش ایسنا به مناسبت روز ادبیات کودکان و نوجوانان هم‌اندیشی «تأثیر مفاخر بر ادبیات کودک و نوجوان» امروز در انجمن آثار و مفاخرفرهنگی برگزارمی شود وحسن بلخاری، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی،  نوش‌آفرین انصاری، هوشنگ مرادی کرمانی،  شهرام اقبال زاده، حسین شیخ رضایی و  سحر ترهنده سخنرانی می کنند.

یک شنبه 18 تیر 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چین روی زمین ایستگاه فضایی می سازد

چین روی زمین ایستگاه فضایی می سازدچین روی زمین ایستگاه فضایی می سازد

چین مشغول آزمایش شبیه سازی یک ایستگاه فضایی در حومه پکن است که هیچ ارتباطی با دنیای خارج ندارد و همه چیز در آن بازیافت می شود. قرار است ۴ داوطلب به مدت ۲۰۰ روز در این محیط زندگی کنند.به گزارش مهر ، داوطلبان همه چیز از جمله زباله و دورریز را بازیافت می کنند. این محیط طوری طراحی شده که اکسیژن (تولید شده توسط گیاهان ایستگاه) برای تنفس انسان، حیوانات و ارگانیسم هایی که پیوندهای مواد زباله را می شکند، کافی باشد.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:22 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتشار ترجمه آلمانی شاهنامه در وین

نصرت‌ا... رستگار، محقق ایرانی و بازنشسته فرهنگستان علوم اتریش و دانشگاه وین، تصحیح ترجمه آلمانی بخشی از شاهنامه را به پایان رساند.به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، آدام پولاک، حقوق‌دان و محقق اتریشی، در سال‌های 1983 تا 1945 ترجمه بخش عمدۀ شاهنامه (از قصه اسکندر تا پایان این کتاب) را به‌صورت منظوم و به زبان آلمانی انجام داده است. مبنای کار او نسخۀ ژول مول فرانسوی بود. نصرت‌ا... رستگار این اثر را در چهار جلد تصحیح و آماده چاپ کرده  است.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مربی ورزشی مجهز به هوش مصنوعی

محققان مربی هوشمند ورزشی مجهز به هوش مصنوعی ساخته اند که به انواع حسگرها مجهز است و حتی برای فرد رژیم غذایی تعیین و او را تشویق می کند.به گزارش  مهر، این مربی با نام LifeBeam Vi در حقیقت یک هدست هوش مصنوعی است که وظیفه آن تبدیل صاحبش به دونده حرفه ای است.  این هدست بلوتوثی که با صوت فعال می شود، طوری طراحی شده تا مربی خصوصی کاربر خود باشد.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کوچک ترین ستاره جهان کشف شد

دانشمندان کوچک ترین ستاره جهان را کشف کرده اند. جاذبه گرانشی سطح این ستاره ۳۰۰ برابر از زمین قدرتمندتر است.این ستاره کم نور در کشف حیات در فضا به دانشمندان کمک می کند.به گزارش  مهر ، این ستاره کمی بزرگ تر از زحل است.ستاره های کوچک و کم سو نمونه های ایده آلی برای ردیابی سیاره هایی با اندازه مشابه زمین هستند.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها