0

⭕️ اخبار کوتاه علمي ، فرهنگي ⭕️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ظرف هوشمندی که خوردن داروها را یادآوری می‌کند

محققان موفق به تولید قوطی مخصوص قرص شدند که دارای در هوشمند بوده و به گوشی‌ هوشمند کاربر هشدار می‌فرستد.به گزارش ایسنا ،قوطی هوشمند Pillsy  به صورت بی‌سیم و از طریق اپلیکیشن همراه، با سیستم‌های عامل اندروید و iOS همگام می شود.کاربران اطلاعات مرتبط با داروهای خود را به Pillsy منتقل و سپس با اپلیکیشن همراه دوزمورد نیاز داروها را دریافت می‌کنند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 اردیبهشت 1396  10:52 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهری از ایران ،میهمان نمایشگاه بین المللی کتاب استانبول می شود

سفیر ترکیه هنگام دیدار از نمایشگاه کتاب گفت: رایزنی‌هایی را آغاز کرده ایم تا یکی از شهرهای ایران را، به عنوان شهر میهمان به نمایشگاه بین‌المللی کتاب استانبول دعوت کنیم. به گزارش ایبنا، رضا هاکان تکین افزود: ترجیح ما حضور تبریز به عنوان شهر میهمان است و اگر موفق شویم، امسال شاهد حضور این شهر به عنوان شهر میهمان در نمایشگاه استانبول خواهیم بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  9:08 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت روبات خودکار برای بررسی پل‌های آسیب‌دیده

محققان روبات بازرسی ساخته‌اند که هزینه‌های بررسی پل‌ها را کاهش  می دهد و قادر است خوردگی و دیگر آسیب‌دیدگی‌های موجود در پل‌ها را بادقت 96 درصدی بررسی کند.به گزارش ایسنا ،ماشین خودکار جدید مجهز به دوربین جهت شناسایی ترک‌ها، یک رادار زمین نفوذ برای ارزیابی بتن وحسگرهای منحصر به فرد جهت شناسایی هر نوع خوردگی در بتن است.این روبات چهار چرخ در طول پل از یک سربه سر دیگر می‌رود، سپس برمی‌گردد تا تمام پل را بررسی کند.

دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عصای هوشمندی که تماس تلفنی برقرار می کند

محققان عصای هوشمندی ساخته اند که به فناوری مکان یاب وسیم کارت مجهز است و می توان با آن تماس تلفنی برقرار کرد. به گزارش مهر ، این عصای آهنی مجهز به GPS است و سبب می شود افراد دیگر مکان کاربر را بیابند و مسیر حرکت او را ردیابی کنند.این عصای هوشمندهمچنین به ویژگی SOS مجهز است و با فشار دکمه ای در دسته آن می توان پیام هشدار به 3نفر دیگر فرستاد.

دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  9:21 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کتابی برای شناخت خانواده رضاخان

کتاب «پهلوی‌ها: خاندان پهلوی به روایت اسناد»، حاوی اسناد، مدارک و شرح زندگی رضاخان و همسران و فرزندان اوست. این کتاب در دو جلد و به کوشش «جلال اندرمانی زاده» و «مختار حدیدی» تهیه و توسط انتشارات مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، منتشر شده است. کتاب «پهلوی‌ها» برای افرادی که در پی شناخت دقیق و مستند رضاخان و خانواده او هستند، منبعی درخور تأمل و ارزشمند محسوب می‌شود.

سه شنبه 19 اردیبهشت 1396  10:04 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«با ده زبان خموش» خرمشاهی

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران، انتشارات قطره در نمایشگاه کتاب تهران اقدام به انتشار کتاب جدیدی از بهاءالدین خرمشاهی کرده که این کتاب با عنوان «با ده زبان خموش» در نمایشگاه عرضه شده است. کتاب «با ده زبان خموش» مجموعه تازه‌ای از مقالات بهاءالدین خرمشاهی است که مانند چند مجموعه پیشین هر مجلد به یک موضوع اختصاص داده شده است. این کتاب در 540 صفحه با شمارگان 500 نسخه و به بهای 40هزار تومان توسط نشر قطره منتشر شده است.

سه شنبه 19 اردیبهشت 1396  10:05 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیمانی که خود را ترمیم می کند

یک محقق هلندی سیمانی ساخته که ترک های موجود در خود را ترمیم می کند. به گزارش مهر، سیمان مذکور از سنگ آهکی با قابلیت تولید باکتری، ساخته می شود. باکتری موجود پس از احداث هر نوع سازه، در صورت ایجاد ترک، آن را ترمیم می کند.در صورت تجاری شدن این سیمان سالانه میلیاردها دلار در هزینه ترمیم جاده ها و سازه های مختلف صرفه جویی می شود.

سه شنبه 19 اردیبهشت 1396  10:06 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت صفحه لمسی با اسپری رنگ!

محققان اسپری ساخته اند که هر سطحی را به صفحه لمسی تبدیل می کند.به گزارش مهر ، فناوری تبدیل سطوح به صفحه لمسی Electrick نامیده می شودوشیوه کارکرد آن نیز افزودن لایه ای از ماده رسانای الکتریسیته به سطوح و اشیا ست.این اسپری که روی اشیای مختلف مانند فرمان خودروو سطح گیتار به کار رفته ،در واقع نوعی رنگ حاوی کربن رسانا را روی اشیا یا سطوح می پاشد.

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396  12:11 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گردنبندی که جایگزین جلیقه نجات می شود

یک گردنبند کوچک700 دلاری جایگزین جلیقه های نجات شده است.به گزارش مهر ، این گردنبند در  صورت وقوع خطر باز می شود و با کیسه پلاستیکی بادی درون خود شناگر را نجات می دهد.این گردنبند پلاستیکی در صورتی که فرد بیش از ۳۰ ثانیه زیر آب باقی بماند، باز می شود تا شناگر را به بالای سطح آب منتقل کند. گردنبند Ploota دارای کیسه های هوایی است که با گازدی اکسید کربن پر شده اند.

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396  12:17 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کپسول روباتیک جایگزین کولونوسکوپی

محققان کپسول مغناطیسی 18 میلی متری ساختند که می تواند از طریق آهن ربای خارجی که به بازوی روباتیک متصل شده، به درون روده هدایت شود.به گزارش ایسنا ،  این کپسول توانست 30 بار در روده بزرگ مانور پیچیده ای به نام برگشتگی کامل را انجام دهد که به موجب آن دوربین می‌تواند به عقب خم شود و اجازه تصویربرداری معکوس از دیواره روده بزرگ را بدهد.

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396  12:18 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

با آفتاب مصنوعی منزل تان را روشن کنید!

یک شرکت ایتالیایی آفتاب مصنوعی با نام COELUX طراحی کرده است.در این طرح نور خورشید از فیلترهای نانویی می گذرد که نقش اتمسفر زمین را تقلید می کنند.به گزارش مهر،در این طرح حتی نوعی تصور عمق نیز ایجاد می شود تا فرد احساس کند خورشید بالای سر اوست.به سختی می توان میان این آفتاب مصنوعی و طبیعی تمایزایجاد کرد. می توان از این طرح برای نوربخشیدن به قسمتی از خانه استفاده کرد که پنجره های کمتری دارد.

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396  12:20 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دوره های کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی از سال 97

دوره های کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی از سال 97

دوره های کارشناسی ارشد در رشته های مهارتی - فنی دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال 97 برای متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر این دانشگاه ایجاد می شود. رئیس دانشگاه علمی کاربردی در گفت و گو با خراسان با بیان این مطلب گفت: در گذشته در این دانشگاه دو دوره کارشناسی ارشد برگزار کردیم ولی از سال 93 به بعد دیگر این موضوع ادامه پیدا نکرد و هم اکنون نیز بنا نداریم این مقطع را مجدد ایجاد کنیم .محمد حسین امید ادامه داد: البته تلاش می کنیم برای سال تحصیلی 97 دوره کارشناسی ارشد برخی از رشته های مهارتی را راه اندازی کنیم.

شنبه 23 اردیبهشت 1396  11:08 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابداع محقق ایرانی برای درمان سرگیجه

محقق دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق به طراحی و فرمولاسیون« آدامس بتاهیستین» برای درمان انواع سرگیجه مرتبط با دستگاه دهلیزی(سیستم وستیبولار) به ویژه بیماری 'منییر'شد.به گزارش ایرنا ؛ بیماری 'منییر' (Menieres disease)، بیماری گوش داخلی است که منجر به حمله های سرگیجه تکرار شونده، وزوز گوش، کاهش شنوایی حسی - عصبی و احساس پری و افزایش فشار در گوش می شود.

شنبه 23 اردیبهشت 1396  11:51 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پوست بیونیک برای روبات ها ساخته شد

محققان با چاپگر سه بعدی نوعی پوست بیونیک ساخته اند که می توان از آن در روبات های جراحی و فناوری های پوشیدنی ردیاب مواد منفجره استفاده کرد.به گزارش مهر به نقل ازگیزمگ، محققان دانشگاه مینه سوتا نوعی پوست بیونیک به وسیله چاپگر سه بعدی ساخته اند. آنها معتقدند این گامی در جهت ساخت دستگاه های الکترونیکی است که می توان آنها را به طور مستقیم در بدن انسان چاپ کرد.

شنبه 23 اردیبهشت 1396  11:56 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساعتی که لرزش دست پارکینسونی ها را کم می کند

یک شرکت فناوری نوعی ساعت مچی ساخته که قادر است لرزش دست افراد مبتلا به پارکینسون را بکاهد.به گزارش مهر به نقل از دیجیتال ترندز،این ساعت برای کمک به یک بیمار پارکینسونی به نام «اما» ساخته شده و به همین دلیل Emma Watch نامگذاری شده است."اما واچ " ارتعاشات ریزی  به مچ دست صاحب خود ارسال می کندوفرایند میان مغز و دست را که به لرزش منجر می شود، مختل می کند.

شنبه 23 اردیبهشت 1396  11:56 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها