0

عفاف و حجاب

kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 482

پاسخ به:عفاف و حجاب

❤️ شهید ابراهیم هادی ❤️ فرمانده گروه چریکی شهید اندرزگو 🗣 باشگاه کشتی بودیم که یکی از بچه‌ها به ابراهیم گفت: «ابرام جون! تیپ و هیکلت خیلی جالب شده. توی راه که می‌اومدی دو تا دختر پشت سرت بودند و مرتب از تو حرف می‌زدند»! بعد ادامه داد: «شلوار و پیرهن شیک که پوشیدی، ساک ورزشی هم که دست گرفتی، کاملاً معلومه ورزشکاری!» ◥❥ ابراهیم خیلی ناراحت شد. رفت توی فکر. اصلا توقع چنین چیزی را نداشت. جلسه بعد که ابراهیم را دیدم خنده‌ام گرفت؛ پیراهن بلند پوشیده بود و شلوار گشاد! به جای ساک ورزشی هم کیسه پلاستیکی دست گرفته بود. تیپش به هر آدمی می‌خورد غیر از کشتی‌گیر. بچه‌ها می‌گفتند: «تو دیگه چه جور آدمی هستی! ما باشگاه میایم تا هیکل ورزشکاری پیدا کنیم. بعد هم لباس تنگ بپوشیم. اما تو با این هیکل قشنگ و رو فُرم، آخه این چه لباس هائیه که می پوشی؟!» 🌼 ابراهیم به این حرف ها اهمیت نمی داد و به بچه ها توصیه می کرد: «ورزش اگه برای خدا باشه، عبادته؛ به هر نیت دیگه‌ای باشه، فقط ضرره». 📕 کتاب سلام بر ابراهیم، ص41 #حدیثی_نیکو امام علی (ع): زیبایی در عفت و پاکدامنی است. 📓 غررالحكم، ص 256
جمعه 20 فروردین 1395  5:56 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

🌺 در آيه 32 سوره احزاب درباره وظايف زنان درلزوم رعايت عفاف درسخن گفتن با مردان نامحرم می فرمايد: "فلا تخضعن بالقول فيطمع الذي في قلبه مرض وقلن قولا معروفا": پس به گونه ای هوس انگيز سخن نگوييد که بيمار دلان در شما طمع کنند،و سخن شايسته بگوييد. 🔷خضوع: در اينجا به معنی اين است که زنان در برابر مردان آهنگ سخن گفتن را نازک و لطيف ادا نکنند تامردان بيمار دل را دچار خيال های شيطانی کنند(منظور از بيماری دل: نداشتن نيروی ايمان است). 💠 قولا معروفا: يعنی سخن معمولی و مستقيمی بگويند که دور از کرشمه و ناز باشد و سخنی باشد که شرع وعرف اسلامی آن را پسنديده دارد. 🌹اين آيه اشاره به کيفيت ومحتوای سخن گفتن و حرمت سخن گفتن با ناز وعشوه دارد و صحبت گفتن با نامحرم بايد عفيفانه و به دور از نرمش و خودنمايی باشد. و متذکر می گردد که در صورت عدم رعايت اين امر ممکن است امنيت جامعه به خطر بيفتد.
جمعه 20 فروردین 1395  6:03 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

آیا پوشیدن چادر برای زنان واجب است؟ حجاب کامل یک زن چگونه باید باشد؟ ✅پاسخ: حجاب کامل اسلامی برای بانوان این است که به غیر از گردی صورت و دست‌ها تا مچ، بقیه بدنشان پوشیده باشد، به طوری که نامحرمی را به خود جلب و جذب نکند؛ خواه این پوشیدگی با چادر باشد و خواه با چیز دیگر، ولی باید پوشش طوری باشد که برآمدگیهای بدن جلب توجه نکند. قرآن مجید خطاب به پیامبرش فرمود: "به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که: خویشتن را با "جلباب" بپوشند که این کار برای این که به عفت شناخته میشوند و از تعرض محفوظ میمانند، برای آنان بهتر است".(1) بعضی از مفسّران جلباب را پوششی فراگیر معنا کرده‌اند که از بالای سر تا پایین پا را میپوشاند و چیزی در حدود اندازه چادر است.(2) البته دیدگاه دیگر جلباب را پوشش تا زانو(3) و دیدگاه سوم جلباب را مقنعه میداند.(4) بر اساس دیدگاه اوّل میتوان گفت: قرآن از چادر یا چیزی مانند آن که تمام بدن را بپوشاند، به عنوان حجاب برتر نام برده است. علاوه بر این: درباره پوشش حضرت فاطمه(ع) هنگام خروج از منزل و رفتن به مسجد برای دفاع از فدک، همین پوشش نقل شده است. حضرت فاطمه(ع) مقنعه خویش را بر سر و جلباب بر تن کردند؛(5) یعنی پوششی که تمام تن را از سر تا قدم فرا میگرفته است. علاوه بر این عقل نیز بر برتر بودن چادر حکم میکند، چون اندام بدن با چادر بهتر محفوظ میماند. شاید با استفاده از این موارد و احادیث دیگر فقها بزرگوار بر حجاب برتر بودن حجاب تصریح نموده‌اند. البته پوشش کامل با مانتو و روسری نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد، ولی حجاب برتر نیست، زیرا هر چند با مانتو وروسری پوشش صورت میگیرد، ولی باز حجم بدن مشخص است و با مقایسه با چادر، قطعاً چادر برتری دارد. آنچه مهم است، مراقبت زن از خود و حجاب و عفت خویش به جهت ایجاد جامعه سالم است. آن چه که بهتر بتواند این هدف را تأمین کند، برتر است، در عین حال در صورت لزوم باید با حفظ عفت و حجاب، زن نقش اجتماعی خود را ایفا کند. 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 پی نوشت‌ها: 1. احزاب (33) آیه 59. 2. ر.ک: علامه طباطبایی، المیزان؛ شیخ طوسی، تفسیر تبیان. 3. المصباح المنیر، ریشه جلب. 4. راغب اصفهانی، مفردات، ریشه جلب. 5. طبرسی، الاحتجاج، ج 1، ص 98.
شنبه 21 فروردین 1395  11:51 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

بانوی پاک سرزمینم... بیا هرچه زودتر... قبل از غرق شدنمان...و به تاراج رفتن دنیای پاک و لطیف زنانه یمان... از این مسابقه نفرت انگیز، ناعادلانه و بی شرمانه انصراف دهیم....بیا از این مسابقه بی برنده و خسته کننده خارج شویم!! . ✨صرف این همه وقت،انرژی و پول ... این همه عمل های زیبایی و رژیم های کشنده و بیماری آور... فقط برای زیباتر به نظر رسیدن؟؟؟ جذاب تر از دیگران بودن...متفاوت و خاص بودن؟؟؟ آن هم در نظر دیگرانی که فقط برای آنها یک کالای مصرفی به نظر بیاییم؟؟ نه یک انسان!!! راستی مگر همه هستی ما خلاصه میشود در جسم و تنمان؟؟ پس چرا همه فکر و ذهن ما درگیر زیباترشدن و جذابیت جسمی است؟؟مگر شعار نمیدهیم زن تن نیست؟؟پس چرا در عمل... . ✨باور کن... زن دستمال یک بار مصرف نرهای هرزه و تنوع طلب واقعی و مجازی نیست!!! بیا حراج را تعطیل کنیم...دم دست و زیر پا نباشیم... چرا که هرچیز راحت به دست بیاید بی ارزش به نظر میرسد... این شأن یک زن نیست!!این شأن ریحانه خدا نیست... حجاب هدیه خاص و ویژه خدا به زن است... آن را بفهمیم و قدرش را بدانیم... بیا گران و دست نیافتنی باشیم.🌹 ✨بانوی پاک سرزمینم... بیا هرچه زودتر... قبل از غرق شدنمان...و به تاراج رفتن دنیای پاک و لطیف زنانه یمان... از این مسابقه نفرت انگیز، ناعادلانه و بی شرمانه انصراف دهیم....بیا از این مسابقه بی برنده و خسته کننده خارج شویم!! . ✨صرف این همه وقت،انرژی و پول ... این همه عمل های زیبایی و رژیم های کشنده و بیماری آور... فقط برای زیباتر به نظر رسیدن؟؟؟ جذاب تر از دیگران بودن...متفاوت و خاص بودن؟؟؟ آن هم در نظر دیگرانی که فقط برای آنها یک کالای مصرفی به نظر بیاییم؟؟ نه یک انسان!!! راستی مگر همه هستی ما خلاصه میشود در جسم و تنمان؟؟ پس چرا همه فکر و ذهن ما درگیر زیباترشدن و جذابیت جسمی است؟؟مگر شعار نمیدهیم زن تن نیست؟؟پس چرا در عمل... . ✨باور کن... زن دستمال یک بار مصرف نرهای هرزه و تنوع طلب واقعی و مجازی نیست!!! بیا حراج را تعطیل کنیم...دم دست و زیر پا نباشیم... چرا که هرچیز راحت به دست بیاید بی ارزش به نظر میرسد... این شأن یک زن نیست!!این شأن ریحانه خدا نیست... حجاب هدیه خاص و ویژه خدا به زن است... آن را بفهمیم و قدرش را بدانیم... بیا گران و دست نیافتنی باشیم.
شنبه 21 فروردین 1395  11:53 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﮐﻪ ﻫﻤﮕﯽ ﺩﺭ ﺣﮑﻢ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻭﻓﺮﺷﺘﮕﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺎﻧﻮ . . . ﺍﮔﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﺮﺩﯼ ﺭﺍ ﻧﯿﺎﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﺗﺎ ﻣﻌﻨﺎﯼِ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﻪ ﻏﻢِ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻤﺎﻥ . . . ﻓﺮﻗﯽ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ ﭼﻪ ﺳﻨﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﮔﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯِ ﺍﺳﺖ ﻣﺮﺩِ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﻧﯿﺎﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻤﺎﻥ . . .! ﺗﻮ ﺭﺍ ﭼﮑﺎﺭ ﺑﻪ ﺣﺮﻑِ ﻣﺮﺩﻡ . .! ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ ﮔﺎﻫﯽ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﺳﺖ . . . ﻻﯾﻖ ﺗﻮ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺟﺰ ﺁﻧﮑﺴﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻧﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ... ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﺪ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺒﯿﻨﺪ ... ﺗﻮ ﺭﺍ ﺣﺲ ﮐﻨﺪ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻟﻤﺴﺖ ﮐﻨﺪ ... ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺴﺎﺯﺩ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺴﻮﺯﺍﻧﺪ ... ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺭﺍﯾﺪ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﯿﺎﺯﺍﺭﺩ ... ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺨﻨﺪﺍﻧﺪ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﻧﺠﺎﻧﺪ ... ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﺪﺍﺭﺩ . ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ... ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ! ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ... ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ... ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ ! ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ : ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ … “ ﮔﺎﻫﯽ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ .!!!!!
یک شنبه 22 فروردین 1395  2:48 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

🔴دوستے با جنس مخالف تاخير در ازدواج‼️   ❖❖امروزه یڪے از عواملے ڪه باعث بالارفتن سن ازدواج شده است گسترش و شیوع دوستے ها و صحبت هاے غیر ضرورے با نامحرم است. چرا ڪه اشخاص به قول خود این گونه نیازهاے عاطفے و نعوذبالله جنسے خود را برطرف مے ڪنند و اینگونه ازدواج خود را به تاخیر مے اندازند. مثلا دخترے ڪه اهل این گونه دوستے ها هست با رد خواستگاران و به بهانه ادامه تحصیل از امر خدا یعنے ازدواج سر باز مے زند و یا پسرے ڪه اهل دوستے با نامحرم است با رد درخواست خانواده اش مبنے بر ازدواج از این ڪار خوددارے مے ڪند. نتیجه چه مے شود؟بالارفتن سن ازدواج و نتیجه این چه مے شود؟ افسردگی. انسان وقتے سنش بالا و بالاتر بره اون موقع هست ڪه حس میڪنه واقعا نیاز داره به بقاے نسل اصلا این نیاز رو حس میڪنه این نیاز با دوستے با جنس مخالف فراهم نمیشه این جاے خالے در وجودش اونو حتما افسرده خواهد ڪرد بلا شڪ. جداے از اون ما ڪه خالق نیازهامون نیست پس ما حقے نداریم ڪه راه ارضاے نیازهامونو خودمون تعیین ڪنیم خداوند  نیاز عاطفے و جنسے را در ما خلق ڪرده و اون خودش گفته تنها و تنها راه ارضاے آن فقط ازدواج است حالا اگه سرخود عمل ڪنیم مطمئنا نیازهامون واقعے ارضا نميشه بله فڪر میڪنیم از راه دوستے هم ارضا شده اما عین اون تشنه اے ڪه تو ڪویر خودشو پرت میڪنه تو اون چاله اے ڪه فڪر میڪنه پره آبه در حالے ڪه سرابه. آینده ے زیبا را فداے خوشے هاے لحظه اے و فانے نڪنیم
یک شنبه 22 فروردین 1395  2:49 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

📿خواندن نماز با چادر بدن‌نما 📖سوال : ⁉️آيا نماز خواندن با چادر نازک که شبح بدن زير آن نمايان است صحيح است؟ اگر صحيح نيست کسى که با اين پوشش نماز خوانده وظيفه‌اش چيست؟❔ 📚جواب: 💠بنابر احتياط واجب پوشاندن شبح بدن لازم است و بدون ستر آن نماز صحيح نيست ولى نمازهايى كه با اعتقاد به صحّت به صورت مذكور خوانده شده، صحيح و مجزى بوده است.💠 🍃استفتائات مقام معظم رهبری🍃
یک شنبه 22 فروردین 1395  2:52 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

این ویژگی های زنانه را بشناسید تا بیشتر پی به خصوصیات زنان ببرید: ¤پیوند با خانواده‌ی پدری  زن‌ها از مردها پیوندجوتر هستند و برای رابطه با دیگران اهمیت بیشتری از مردان قائل‌اند. || یکی از مهم‌ترین کسانی که زن‌ها برای رابطه با آنها انرژی می‌گذارند، خانواده‌ی پدری‌شان است. 🔷◎❁↷♚↶❁◎🔷  از خواهر، مادر، برادر و پدر گرفته تا بچه‌های خواهر‌ و برادرها و دایی و عمو و عمه و خاله همه و همه می‌توانند در دایره‌ی دغدغه‌های یک زن قرار بگیرند و از همه‌ی آنها خبر بگیرند. ↓↑ معمولاً مردها این رفتار همسران‌شان را در تقابل با قدرت خودشان می‌دانند و برای همین از زن‌ها می‌خواهند بین خانواده و شوهرشان به یکی اولویت بدهد. 🔷◎❁↷♚↶❁◎🔷 معلوم است می‌خواهند آن یکی هم خودشان باشد. در صورتی که رابطه با خانواده‌ی پدری، فقط به خاطر ویژگی پیوندجویی خانم‌هاست. همان ویژگی که آنها را به شوهران‌شان هم وصل کرده است!
یک شنبه 22 فروردین 1395  2:55 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

نویسنده:ف-مقیمی تلفن همراهش زنگ میخورد. مادرش پشت خط منتظر است.افسوس.کاش دیرتر زنگ میزد.این اولین بار بود که داشت ازمن تعریف میکرد! مادرش دست بردار نبود اینقدر منتظر ماند تا گوشی را برداشت.تا گفت سلام شروع کرد به گریه!!! چه محشری به پا کردند مادرو پسر! پسر از این ور ؛ مادر از آن ور خط گریه میکردند. مادرش طلسم رو شکست.حتما میخواست بگه دنیا به آخر که نرسیده.پاشو بیا اینور برات شام درست کردم.ولی نه.! این را نگفت.بجایش گفت:اااااخ پسر دلم خونه.از دیدن حال وروز تو وبچه ها دلم خونه. چیکارتون کنم؟ چطوری آرومتون کنم که هم خدارو خوش بیاد هم زنت ازم راضی باشه.اخه آنطور که اون شما رو تو پرقو نگه میداشت کی میتونه نگه داره؟ داشتم باااال در میاوردم.مادرشوهر من؟ ! همونی که حتی یکبارهم تو روم نگفت تو زندگی داریت خوبه حالا داشت اینارو به او میگفت.خوشحالیم کامل ترشد وقتی که دیدم او با حسرت و آه جواب داد:هیچ کس! هیچ کس مادر!! حسابی تنها شدم! مادر ،من مرد خوبی براش نبودم.نکنه ازم راضی نباشه؟شاید باید بیشتر خودمو وقفش میکردم.شاید باید یکمی بیشتر..... وسط حرفش پریدم: نه!! نه من ازت راضی ام!همیشه عاشقت بودم.الانم هستم. اره دیگه ازش دلگیر نیستم.چقدر همین جملاتش حالمو خوب کرد! چقدر رو پنهان شدن دلخوریهام تاثیر داشت.مادرش گوشی را قطع کرد.طاقت نیاوردم.شاید او عمدا فقط در حضوراو ازمن تعریف میکرد.باید بروم وسروگوشی آب بدهم.با یک نیت اونجا بودم.کنار مادرش.همینطور بغض کرده کنار تلفن نشسته و از جاش جم نمیخوره.اینقدر افکارش شلوغ پلوغ و درهم برهمه که به سختی میشنوم.خواهرشوهرم با یک لیوان آب میاد سمتش.او را دوست داشتم. همیشه با من مهربان بود. دست مادرش را گرفت و گفت تو رو خدا اینقدر خودت رو آزار نده.اون خدابیامرز هم راضی نیست خودتو آزار بدی.ببینم منظور از خدابیامرز من بودم؟!!!!هنوز عادت نکردم به این جمله!!! مادرش آه تلخی کشید و رو به دخترش گفت: برادرت حالش بده.حسابی بچم تنها شده.پروین براش خوب زنی بود.خدا بیامرزه هم مادرش وهم خودش رو.من دوسش داشتم.حالا درسته بعضی وقتا از یه سری کاراش حرص میخوردم ولی زن خوبی بود.پرسیدم از کدوم کارهام؟ افسوس که صدایم را نشنید.شانس اوردم که خواهرشوهرم ادامه داد ومن مشتاقانه چشم دوختم به دهان او: اون دیگه رفته مامان.گل بی عیب خداست.شاید اوهم به عمد اینکارو نمیکرده!! خدای من!! از کدام کار سخن میگفتند.!!!؟؟؟؟ مادرشوهرم آهی کشیدوگفت: شاید!!! ولی من از این اخلاقها نداشتم مادر.هیچ وقت مادرو پسر رو به جون هم نمی انداختم! خدای من!!! این تهمته!!! من هیچ وقت چنین کاری نکردم.چطور میتونی چنین تهمتی بهم بزنی زن! این تو بودی که با کارها واون زبون تلخت مخل آسایشم بودی!! مگر پسر تو طرفداری از زن هم بلده؟! اوتمام دنیاش شما بودید.من جایگاهی نداشتم! از اون هفته تا بحال بخاطر کارهای شما قلب درد گرفتم.اما دریغ از یک دلداری ساده از پسرت!!!! حالا طرفداریش بخوره تو سرش!! همینطوری غر میزدم که یک آن با شنیدن کلماتش خشکم زد: اخه دخترجان تو خودت شاهد بودی اگر من اونروز بهش گفتم پسرم رنگ به صورتش نیست.پیرشده منظورم بخاطر قسط ها و بدهیهای برادرت بود که بخاطر ما متحمل شده بود.دلم میخواست اونم بگه اره نگران نباشید. خدابزرگه.چمیدونم از این حرفها.اخه این چیزی بود که رفت گذاشت کف دست اون پسر؟ که اوهم برگرده به من زنگ بزنه هرچی دلش خواست بارم کنه؟ خودت که دیدی داداشت چیا گفت؟؟ گفت مگه زنم کم براتون خوب بوده که هی بهش تیکه پرونی میکنید؟ .گفت دیگه نمیزارم بیاد اونجا اگه تحملشوندارید.هه!!! گفت اون جور که پروین منو رسیدگی میکنه هیچکس نکرده!!منظور از هیچ کس کی بود دخترجان؟؟!! من بخت برگشته بودم دیگه.منی که یک عمر بپاش سوختم به اینجا رسوندمش .تا دست آخر بهم برگرده بگه زنم ازت بهتره !!! باورکردنی نبود!!!! یعنی! یعنی اوواقعا زنگ زده بود اینها رو به مادرش گفته بود؟ بخاطر من؟؟!! پس چرا تو اون لحظه به من گفت به من مربوط نیست.؟خودت مشکلاتتو حل کن.تو بدبینی .!!!!!..چرا به خودم اینها رونگفت؟ چرا نگفت که من خوب بهش رسیدگی میکنم.اگر میگفت همونجا آروم میشدم و کارم به دعوا وگریه و گلایه نمیکشید.! حالا که مردم میفهمم حق با مادرشوهرم بود. من همیشه گلایه اونها را به همسرم میکردم.!چون حس میکردم همسرم آنها را بیشتر از من دوست دارد.خواهرشوهرم هنوز هم طرف من بود: -مادرجان خوب هرعروس دیگری هم باشه همین استنباط رو میکنه. پروین اینقدر خانوم بود که در طول این سالها یک دفعه خم به ابرو نیاورد که داداشم بهمون کمک مالی میکرد.خودت بارها شنیدی از داداش که میگفت پروین خودش میگه باید هواتونو داشته باشم. عجب!چه چیزها که نمیشنوم.!!!
یک شنبه 22 فروردین 1395  2:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها