0

عفاف و حجاب

kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 482

عفاف و حجاب

شاید چند سال پیش این اندازه جولان بی حجابی و بی عفتی را تصور نمی کردیم...❗️ دشمن چه برنامه ی دقیقی دارد❗️ چه منظم و حساب شده بی حیایی را میان مان ترویج می کند و ما چه سرد و کسالت_بار از ارزش هایمان دفاع می کنیم❗️ ما که می دانیم «امر به معروف و نهی از منکر» مثل نماز و روزه و... واجب است❕❕ در این روزهای نفس گیر، برخی مسلمانان نجیب سرزمین مان را می بینیم که با ساده_انگاری این گناه اجتماعی، این حق الناس را ❌کوچک می شمارند و ندانسته به خود و دیگران ظلم می کنند.... بارها دیده ام درد خیلی از دوستانم از بی آگاهی است نمی دانند این بی حجابی قبل از هرکس دودش در چشم دختران می رود...نمی دانند درروایات و  آیات مختلف کتاب آسمانی,  چقدر به این واجب الهی تأکید شده است.. اما دغدغه کافی نیست باید_کاری_کرد ❕ «وقت کم است و طمأنینه و آرامش خاص شرایط عادی است! باید کاری کرد... بی وقفه و خستگی ناپذیر!» چه زشت است اگر شانه ای بالا بیندازیم که تمام شد! کاری از دست ما ساخته نیست! ما مسئولیم! مسئول! امام على عليه السلام فرمودند:  همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطره ‏اى است💧 در درياى عميق. نهج البلاغه، حكمت ۳۷۴
چهارشنبه 18 فروردین 1395  9:38 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

پاسخ به:عفاف و حجاب

استاد_الهی_قمشه ای : اگر می گویند ذکر کنید ، منظور این نیست که فقط بگوییم: یا الله ، یا رحمان ، یا رحیم و ... ،اسم ببریم!  اینها ذکر نیست.  ذکر این است که او در کل زندگی ما حضور داشته باشه.   اگر یک اسم خدا جمیل است، پس باید در معماریمان باشد، توی رفتارهایمان باشد، تو لباسمون باشد تو ظاهر و باطنمون باید باشد، تو صحبت کردنمون باید باشد.    هر کس ذاکر نباشد به اسماء الله زندگیش سخت می شود، معیشتش تنگ می شود .
چهارشنبه 18 فروردین 1395  9:40 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

دوست دارم بی حجاب باشم ... به کسی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ❗️‼️❗️‼️❗️‼️❗️‼️ درحالی که عصبانی بودم وارد منزل شدم😠 صدای آواز همسایه ام که بشدت بلند بود بر عصبانیتم افزود،😡 رفتم درب منزلشون گفتم:آقای محترم، اگه امکان دارد کمی آهسته تر تمرین آواز کنید اینجا آپارتمان است.😡😡 اوهم خیلی راحت گفت:آبجی،چهار دیواری اختیاری،😛 صدای من هم اگه شما رو آزار میده می تونید کمی پنبه داخل گوشتون بزارید.😃 در ضمن مشکل این آپارتمان فقط صدای من است😳که شما دائما به من تذکر می دهید🤔بروید مشکلات دیگر ساختمان رو حل کنید.😒 دقت که کردم دیدم حرف منطقی ای بود.🤔 آخه خود من از همین منطق برای پاسخ بسیار استفاده کرده بودم😉نمونه اش همین امروز بود که آقایی به من گفت: خانم،میدونید که زن و مرد نسبت به یکدیگر حساسند،😳 گفتم بله؛چطور؟😒 گفت:بی حجابی و آرایش نامناسب شما من رو خیلی اذیت می کند😥 خواهش می کنم پوشیده تر در جامعه حاضر شوید؛ که من با عصبانیت به او گفتم:خوب،نگاه نکن تا اذیت نشی،😠😡 به من چه مربوط که شما اذیت می شوید،😡 در ضمن مگر فقط من توی این جامعه بی حجابم که به من تذکر می دهید.😒 البته جواب آقای همسایه از جوابی که من به آن جوان دادم منطقی تر بود🤔 چون من در جامعه و در محیطی عمومی این پاسخ رو دادم ولی همسایه ام در محیطی بسته و بقول خودش چهار دیواری اختیاری❗️
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:21 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

دخترگفت: من را میخواهی؟ اگر بلد نباشم غذا بپزم و خوب لباس بشویم باز هم مرا میخواهی؟!🙄 پسرگفت : بلد هستی خدای مهربان را خوب بپرستی و او را اطاعت کنی ؟☺️ دخترگفت: تنها از او میترسم و بندگی او را میکنم😍 پسرگفت: همین برایم کافیست ...✋ ✅من میخواهم تو نصف دینم باشی ❌ نه خدمتکارم!
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:28 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

دخترگفت: من را میخواهی؟ اگر بلد نباشم غذا بپزم و خوب لباس بشویم باز هم مرا میخواهی؟!🙄 پسرگفت : بلد هستی خدای مهربان را خوب بپرستی و او را اطاعت کنی ؟☺️ دخترگفت: تنها از او میترسم و بندگی او را میکنم😍 پسرگفت: همین برایم کافیست ...✋ ✅من میخواهم تو نصف دینم باشی ❌ نه خدمتکارم!
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:29 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

قابل توجه خانوم های ساپورت پوش...❗️ ساپورت اولین بار در آمریکا برای جدا کردن زنهای فاحشه خانه ها😱  از زنان عادی در سطح جامعه روانه ی بازار شد.😳 زنانی که در بارهای آمریکا کار میکنند با پوشیدن این نوع لباس👗 در سطح جامعه شغل خود را اعلام میکنند.📢 ساپورت به هیچ وجه✋⛔️ برازنده ی یک زن ایرانی نیست❗️  درسته ارزونه 💶 شایدم میگی تو گرمای هوا خیلی راحتره🔆  ولی چندین هزار سال نسلای قبل از شما چطور زندگی کردن که شما نمیتونی؟ فکر نکن❗️ فقط تو آمریکا همینطوره ساپورت شده یکی از نماد های فساد جامعه ای که هممون داریم توش زندگی میکنیم. نمیگم تهاجم فرهنگی❗️ میگم حداقل بدون چی میپوشی...‼️ خودتون تصمیم بگیرید کدوم قشر از جامعه هستید... ای کاش اونایی که ساپورت میپوشن یه خورده به خودشون میومدند...
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:33 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

میگفت : 💢 ما نسل "غیرت روی خواهر" و "روشنفکری روی دوست دختریم"   نسل کادوی یواشکی، نسل پول ماهانه vpn، نسل شینیون زیر روسری نسل خوابیدن با sms، نسل درد دل باغریبه مجازی ، نسل جمله های کوروش و دکترین ها نسل ترس ازمنکرات، نسل سوخته ❌⭕️❌⭕️❌⭕️❌⭕️ حالا من برایت می گویم... 💢 "ما" نسل "غیرتیم" روی "وطن"،"ناموس"،"دیــــن" نسل "نمازشب یواشکی" نسل پول ماهانه "صدقه" نسل "چــادر و روسری" نسل "خوابیدن بانوای حسیـــــن " نسل "درددل با بی بی " نسل جمله های امام ره و شهـــدا نسل ترس ازشیطان نسل شکفتن مولا جان❗️🙏 نمی گذارم نسلی را که تـــوصاحبش هستی نسل سوخته بنامند...😔 ✅اینجا نسل غربتـــ بچه شیعه هاست ...
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:38 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

میگفت : 💢 ما نسل "غیرت روی خواهر" و "روشنفکری روی دوست دختریم"   نسل کادوی یواشکی، نسل پول ماهانه vpn، نسل شینیون زیر روسری نسل خوابیدن با sms، نسل درد دل باغریبه مجازی ، نسل جمله های کوروش و دکترین ها نسل ترس ازمنکرات، نسل سوخته ❌⭕️❌⭕️❌⭕️❌⭕️ حالا من برایت می گویم... 💢 "ما" نسل "غیرتیم" روی "وطن"،"ناموس"،"دیــــن" نسل "نمازشب یواشکی" نسل پول ماهانه "صدقه" نسل "چــادر و روسری" نسل "خوابیدن بانوای حسیـــــن " نسل "درددل با بی بی " نسل جمله های امام ره و شهـــدا نسل ترس ازشیطان نسل شکفتن مولا جان❗️🙏 نمی گذارم نسلی را که تـــوصاحبش هستی نسل سوخته بنامند...😔 ✅اینجا نسل غربتـــ بچه شیعه هاست ...
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:39 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

چندی پیش ملکه انگلستان به عروسش هشدار داده بود.❗️ دیگر حق ندارد لباس های بدن نما، از جمله پالتو و دامن کوتاه و جوراب های ساپورت به تن کند!!!😕😳 میدانید چرا؟🤔 نه اینکه فکر کنید این پیرزن،خداجو،مذهبی و پیرو احکام الهی ست. خــــیر.😕 دلیلش فقط یک چیز است: ملکه انگلیس و خاندانش از بقیه مردم سر تر هستند در شأن و شخصیت این خانواده نیست که مردان دیگر بدن آنها را دیده و تحریک شوند ای مـــــاه بــانــــــوی ایـــــرانی❕ مگر غیر از این است که تو خود را پیرو مکتب پر افتخار اسلام میدانی؟ اصلا منظر دین را کنار که بگذاریم از روزنه ی عقل...🤓 یک بانوی آزاده و اصیل همچون تو...☺️ سزاوار نیست ملکه ایی برای سرزمینش باشد؟🙄 باور کن ارزش تو از عجوزه ی انگلستان و عروسش به اندازه ی یک دنیا بیشتر است.🤔 تو باید برای مردان این سرزمین ملکه باشی😇 نه اینکه ابزاری باشی برای لذت دادن بیشتر. تمام زیبایی های تو فقط برای شاهزاده ی زندگی توست،نه برای همه‼️
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:48 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

چندی پیش ملکه انگلستان به عروسش هشدار داده بود.❗️ دیگر حق ندارد لباس های بدن نما، از جمله پالتو و دامن کوتاه و جوراب های ساپورت به تن کند!!!😕😳 میدانید چرا؟🤔 نه اینکه فکر کنید این پیرزن،خداجو،مذهبی و پیرو احکام الهی ست. خــــیر.😕 دلیلش فقط یک چیز است: ملکه انگلیس و خاندانش از بقیه مردم سر تر هستند در شأن و شخصیت این خانواده نیست که مردان دیگر بدن آنها را دیده و تحریک شوند ای مـــــاه بــانــــــوی ایـــــرانی❕ مگر غیر از این است که تو خود را پیرو مکتب پر افتخار اسلام میدانی؟ اصلا منظر دین را کنار که بگذاریم از روزنه ی عقل...🤓 یک بانوی آزاده و اصیل همچون تو...☺️ سزاوار نیست ملکه ایی برای سرزمینش باشد؟🙄 باور کن ارزش تو از عجوزه ی انگلستان و عروسش به اندازه ی یک دنیا بیشتر است.🤔 تو باید برای مردان این سرزمین ملکه باشی😇 نه اینکه ابزاری باشی برای لذت دادن بیشتر. تمام زیبایی های تو فقط برای شاهزاده ی زندگی توست،نه برای همه‼️
چهارشنبه 18 فروردین 1395  10:49 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

مسئله حجاب و پوشش زن و مستور نمودن زينت های ظاهری و باطنی وی، اهميت بسياری دارد. ♻️ همچنانکه خداوند درآيه: "ولايبدين زينتهن الا ماظهرمنها"زنان را مکلف می کند که نبايد زينتهای ظاهری و باطنی خود را آشکار سازند، مگر آن مقدار که طبيعتا نمايان است. 💠 آيه ديگری در رابطه با پوشش وارد شده است که می فرمايد: "يا ايها النبي قل لازواجک وبناتک ونساءالمومنين يدنين عليهن من جلابيبهن ذلک ادني ان يعرفن فلان يوذين وکان الله غفورا رحيما" (احزاب/)59 🔷 ((ای پيامبر به همسرانت و دخترانت و زنان مومنان بگو روسری های بلند خود را برخويش فرو افکنند، اين کار برای اينکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند، بهتر است، و خداوند همواره آمرزنده رحيم است)) 🔶 سبب نزول اين آيه اين بود که: شب هنگام که زنان مسلمان به قصد رفتن به مسجد وشرکت در نماز پيامبراکرم(ص) ازخانه بيرون می رفتند جوانان سر راه آنان می نشستند و با سخنان ناروا متعرض آنان می گشتند
جمعه 20 فروردین 1395  5:47 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

مسئله حجاب و پوشش زن و مستور نمودن زينت های ظاهری و باطنی وی، اهميت بسياری دارد. ♻️ همچنانکه خداوند درآيه: "ولايبدين زينتهن الا ماظهرمنها"زنان را مکلف می کند که نبايد زينتهای ظاهری و باطنی خود را آشکار سازند، مگر آن مقدار که طبيعتا نمايان است. 💠 آيه ديگری در رابطه با پوشش وارد شده است که می فرمايد: "يا ايها النبي قل لازواجک وبناتک ونساءالمومنين يدنين عليهن من جلابيبهن ذلک ادني ان يعرفن فلان يوذين وکان الله غفورا رحيما" (احزاب/)59 🔷 ((ای پيامبر به همسرانت و دخترانت و زنان مومنان بگو روسری های بلند خود را برخويش فرو افکنند، اين کار برای اينکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند، بهتر است، و خداوند همواره آمرزنده رحيم است)) 🔶 سبب نزول اين آيه اين بود که: شب هنگام که زنان مسلمان به قصد رفتن به مسجد وشرکت در نماز پيامبراکرم(ص) ازخانه بيرون می رفتند جوانان سر راه آنان می نشستند و با سخنان ناروا متعرض آنان می گشتند
جمعه 20 فروردین 1395  5:48 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

‌ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻣﻴﮕﻦ ‌ : ﺑﺎﺑﺎ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎﺷه، کافیه.✋ نماز هم نخوندی نخون...😒 روزه نگرفتی نگیر.😕 به نامحرم نگاه کردی اشکال نداره🙈 و......... فقط سعی کن دلت پاک باشه!!!!!!!!!!❤️ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺯ ﻗﺮﺁﻥ :👇👇👇👇 ﺁﻧﮑﺲ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺍﮔﺮ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﭘﺎﮎ برایش ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺁﻣﻨﻮﺍ ‏ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﮔﻔﺘﻪ :📢 ‏[ ﺁﻣَُﻨﻮﺍ ﻭَ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤﺎﺕ ‏] ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻢ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎﺷﺪ ،💟 ﻫﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ .✅ ﺍﮔﺮ ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪﻭ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﻐﺰﺵ ﺭﺍ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ .❗️ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ .❗️ ﻣﻐﺰ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﺪ . ﻫﻢ ﺩﻝ ؛ ﻫﻢ ﻋﻤﻞ❗️❗️ 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 چادر آداب دارد آدابش را که شناختی,وابسته اش میشوی....
جمعه 20 فروردین 1395  5:49 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

💠 خداوند در آیه 31 سوه مبارکه نور می فرمايد: 🔴 "وبحفظهن فروجهن"((وبه زنان با ايمان بگودامن های خود را حفظ کنند)) 🔷در ذيل آيه می فرمايد:"ذلک ازکي لهم" يعنی اين امر باعث تزکيه وشکوفايی استعدادها و رشد شخصيتی ومعنوی آنها می شود. 🔶دوری از آلودگی ها نشانه پاکدامنی است ،بوسيله عفت اعمال پاکيزه ومطهر می گردد. و در نتيجه انسان رشد می يابد ،و در غير اينصورت چشم چرانی و بی عفتی مانع رشد معنوی انسان خواهد گرديد. 🔴 همچنين قرآن در مورد کسانی که امکان برای ازدواج نمی يابند می فرمايد: "وليستعفف الذين لايجدون نکاحا حتي يغنيهم الله من فضله"(نور/33) ((وکسانی که وسيله نکاح ندارند، به عفت سر کنند تا خدا ازکرم خويش ازاين بابت بی نيازش گرداند. ✅ استنباطی که از موارد فوق بدست می آيد اينست که: قدرت نيافتن برای ازدواج ،مجوزی برای گناه کردن و فراهم کردن آن از راه نامشروع نيست بلکه صبر و عفت لازم است تا خداوند نيز از فضل خود بی نيازشان گرداند.
جمعه 20 فروردین 1395  5:51 PM
تشکرات از این پست
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای

درآيه 31/نور که به سوره و پاکدامنی و حجاب معروف است، به چندين رفتار عفيفانه اشاره می کند که يکی از آنها وجوب حفظ و کنترل ديد ونگاه است. "وقل للمومنات يغضضن من ابصارهن:"به زنان مومن بگو چشم هاي خودرا(ازنگاه هوس آلود)فرو گيرند".و همچنين "قل للمومنين يغضوا من ابصارهم"نور/32 💢 به مردان مومن بگو ازبعضی نگاههای خود(نگاههای غير مجاز)چشم پوشی کنند. ✅ "يغضضن"از ماده"غض"به معنای کاهش وکم کردن نگاه است. و منظور: چشم پوشی از نگاههای حرام و شهوت آلود است. و نکته اينکه در لزوم عفت و پاکدامنی و ترک نگاه حرام، بين زن و مرد ،فرقی نيست. به اين ترتيب همانگونه که چشم پوشی بر مردان حرام است بر زنان نيز حرام است. 💠 رسول اکرم (ص)می فرمايد: از نگاه های زيادی بپرهيزيد، زيرا تخم هوس می پراکند و غفلت می زايد." 🔷 از اين رو کنترل چشم می تواند از مهم ترين واساسی ترين اصول عفاف باشد که بايد در مرتبه اول رعايت گردد، چراکه چشم دروازه قلب وروح است (هرچه ديده بيند دل کند ياد) 🔶 امام علی (ع) می فرمايد: "العين رائد القلب" چشم، دل را به دنبال خود می کشد. 🔴 بدين ترتيب ،کمترين کوتاهی در چشم پوشی از نگاه به نامحرم ، تيری مسموم از سوی شيطان است.
جمعه 20 فروردین 1395  5:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها