تاس کباب - طاس کباب
تاس کباب - طاس کباب
این غذای خوشمزه رو جاهای مختلف با روشهای متفاوتی درست میکنن
روش من همون روش پدر عزیزمه که مهارت خاصی داره برای درست کردنش
دنبه خرد شده
گوشت گوسفند خرد شده
پیاز
کوجه فرنگی
هویج
سیب زمینی
کدو سبز
قارچ
یا هر چیز دیگه ای که خودتون دوست دارین
نمک فلفل کاری زردچوبه و جوز هندی
اصلا سخت نیست و خیلی راحت میتونین این غذا رو بزارین بپزه و به کارهاتون برسین
اول دنبه رو خرد میکنیم و ته قابلمه میچینیم بعد هم گوشت گوسفندی خرد شده بعد پیاز فراوان و بعد هم گوجه فرنگی خرد شده روی مواد کمی ادویه میزنیم مثل کاری و زردچوبه و جوز هندی
بعد سیب زمینی خرد شده هویج خرد شده کدو سبز قارچ و هرچی را که دوست دارین روی گوجه ها به ترتیب زمان لازم برای پختش میچینین و ادویه کاری نمک و فلفل و پودر لیمو میریزین روی مواد و دمکنی روی در قابلمه میزارین و میزارین روی گاز .اول با شعله نسبتا زیاد تا روغن دنبه خوب دربیاد و بعد از حدود 20 دقیقه شعله رو کم کنید و با شعله پخش کن بزارین تا حدود 1 ساعت 1 ساعت و ربع بپزه(نیازی به آب یا روغن و رب نداره)اگر تا حالا امتحان نکردین حتما امتحان کنید خوشمزه است
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
چهارشنبه 18 فروردین 1395 7:41 PM
تشکرات از این پست
nargesza