0

بادمجان شکم پر

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر


مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.

زمان تهیه: 30 دقیقبادمجان شکم پره
زمان پخت:‌60 دقیقه




مواد لازم برای 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پیمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌2 حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

آب 2 عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه

طرز تهیه:

فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.
بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	kk.jpg
بازدید:	11
اندازه:	60.8 کیلوبایت
شناسه:	23474 

چهارشنبه 18 فروردین 1395  6:59 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:بادمجان شکم پر

خوراک بادمجان شکم پر


خوراک بادمجان شکم پر

مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.

زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت:‌60 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پیمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌2 حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

آب 2 عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه

طرز تهیه:
* فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
* درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
* با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.
* روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
* سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.
* بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
* برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
* بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
* سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

پاسخ به:بادمجان شکم پر

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 18 فروردین 1395  7:00 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر


مواد لازم

بادنجان شش عدد
گوشت چرخ كرده 250گرم
نمك و جعفری به میزان لازم
سیر چهارحبه
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
پیاز یك عدد
طرز تهیه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان یك برش زده و به آنها نمك می‌زنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار كمی روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را می‌افزاییم آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه می‌كنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم. در این لحظه بادنجان‌ها را در روغن مایع سرخ كرده و درون صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادنجان‌ها پر كرده و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده كه یك لیوان آب به آن افزوده‌ایم ده دقیقه می‌پزیم.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	ax562667.jpg
بازدید:	4
اندازه:	29.4 کیلوبایت
شناسه:	43814

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 18 فروردین 1395  7:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر

مواد لازم
500 گرم بادمجان
گوشت چرخکرده 300 گرم
250 گرم گوجه فرنگی
150 گرم پیاز
100 گرم پنیر
3 حبه سیر
روغن
نمک
فلفل

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	main.jpg
بازدید:	1
اندازه:	52.1 کیلوبایت
شناسه:	66068

پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر پاسخ به:بادمجان شکم پر

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 18 فروردین 1395  7:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها