:diamond_shape_with_a_dot_inside: آثار حجاب از منظر قرآن:
❣قرآن كريم در مجموعه آياتش پنج اثر را از آثار بارز و ظاهر رعايت حجاب از سوی زنان و دختران می داند.
:hibiscus::leaves:
:white_check_mark: رعايت حجاب و پوشش برای زنان و دختران حتی زنان سالمند در جهت خير و صلاح و سلامت آن هاست.
:large_blue_circle: (و القواعد من النساء الاتي لا يرجون نكاحاً ... و ان يَستعفِفن خير لهن) (سوره نور – 60)
:white_check_mark: رعايت حجاب و پوشش مناسب، راهی برای شناخته شدن زنان آزاده و با شخصيت است.
:large_blue_circle: (يا ايها النبي قل لازواجك بناتك و نساء المومنين ... ذلك ادني ان يعرفن) (احزاب – 59)
:white_check_mark: رعايت حجاب و پوشش مناسب زنان و دختران، مايه ی حفظ طهارت و پاكی مردان و زنان است.
:large_blue_circle: (و اذا سألتموهن متاعا فسئلوهُن من وراء حجاب ذلكم اطهر لقلوبكم و قلوبهن) (احزاب – 53)
:white_check_mark: رعايت حجاب و پوشش زنان مايه ی مصونيت آنان از تعرض هوسرانان و سلامت يابی آن ها می شود.
:large_blue_circle: (يا ايها النبي قل لازواجك بناتك و نساء المومنين يدنين عليهن ... ادني ان يعرفن فلايوذين) (احزاب – 59)
:red_circle: صاحب مجمع البيان در ذيل آيه نوشته است احتمالاً مقصود از (يعرفن) شناخته شدن به عفاف و پاكی است كه در نتيجه، اهل هوس مزاحم آنان نشوند.
:white_check_mark: رعايت عفت و حجاب، مايه ی بهره مندی زنان از آمرزش الهی می گردد.
:large_blue_circle: (يا ايها النبي قل لازواجك بناتك و نساء المومنين يدنين عليهن من جلا بيبهن ... و كان الله غفوراً رحيماً) (سوره احزاب – 59)