سعی کنید کمی تنوع به خرج دهید. حتما نیازی نیست پنه را با سس آلفردو درست کنید. در این مطلب پنه را با سس کدو حلوایی به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: سعی کنید کمی تنوع به خرج دهید. حتما نیازی نیست پنه را با سس آلفردو درست کنید. در این مطلب پنه را با سس کدو حلوایی به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
1. سس كدو حلوايي را آماده كنيد .طعم اين سس به خاطر كدوحلوايی كمي با سس هاي ديگر فرق مي كند و به شيريني مي زند ولي تركيب آن با گوشت و خامه هم خوشمزه است هم هيجان انگيز .
2. بعد از اينكه سس را آماده كرديد، 100 گرم راسته گوساله را به صورت نوارهاي باريك خرد كنيد و در روغن اول تفت دهيد و بعد در تابه را بگذاريد تا همراه با مقدار بسيار كمي آب بپزد.
3. در اين فاصله نصف پيمانه قارچ خرد شده و يا ريز را هم در مقداري كره و آب ليموترش به سرعت تفت دهيد و كناري بگذاريد .
4. 100 گرم پاستا پنه آماده كنيد و در قابلمه اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد تا بپزد . فقط توجه داشته باشيد كه پنه هاي موجود در بازار به لحاظ ضخامت متفاوت هستند . شما مي توانيد پنه مورد نظرتان را براي اين پاستا استفاده كنيد.
5. بعد از اينكه پنه را آب پز كرديد ،در ظرف مورد نظر بكشيد . سس كدو حلوايي را آماده كرد ه و قارچ و گوشت نواري را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .
6. سس را روي پاستا بريزيد و در پايان يك قاشق غذاخوري پنير پارمسان را با مقداري خامه و كمي پودر سير مخلوط كرده و روي گوشت بريزيد.
7. دو عدد فلفل سبز را هم به صورت ريز خرد كنيد و روي غذا بريزيد.