مواد لازم:
1.قارچ تازه – یک کیلو گرم
2.نمک و فلفل – به مقدار لازم
3.شکر – یک قاشق مربا خوری
4.سیر خرد شده – 3 حبه
5.برگ بو – 2تا 3 عدد
6.شوید تازه خرد شده – 2 قاشق غذا خوری
7.آب – 18 پیمانه
8.روغن گیاهی – نصف پیمانه
9.سرکه سفید – نصف پیمانه به اضافه 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
*در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند.
*دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
*16 پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید. با 3 قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.
*قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید 3 دقیقه در آن بجوشد.
*بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.